Turometru Mort.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turometru Mort.

sault. am o problema cu turometrul. caraia cand urca si cobora acul de la turometru. si azi nu s-a mai retras deloc acul. adica urca decat si a urca a urcat, pana peste 7000 de ture si a trecut dincolo. cred ca s-a decalibrat motorasul ala. si cred ca m-as descurca sa il schimb cu totul. pentru ca nu are decat 4 contacte si are distantiere pe carcasa ca sa nu il pui prea aproape.. daca are cineva placa aceea a bordului cu diferite probleme, avariata sau eu mai stiu in ce stare, sunt dispus sa o cumpar, numa anuntati-ma. si cred ca se potrivese si motorasu de la vitezometru ca e acelasi drac. functioneaza tot pe numarul de rotatii al acelui motoras. adica timpul cat i se da curent. si ambele au si aceeasi unghi pe care il fac. mentionez ca masina nu mai e in garantie. si are toate functiile, dar nu e relevant asta.. deci:

id de messenger zoom8ic @yahoo.com
    sau 0726211249

am postat aici pentru ca incerc sa gasesc o solutie. stiu ca poate trebuia postat la bursa. dar daca gasesc o solutie si mai buna ar fii ceva.. cred ca e dificil de recalibrat motorasul ala.. poate aia de la fabrica sa il poata pune la loc. daca e cineva care se pricepe mai bine ca mine. sa ma anunte. Multumesc
    Last edited by zoomoptic; 13 March 2010, 01:07.

Saptamana viitoare, miercuri am drum prin Ploiesti, daca nu gasesti pana atunci iti aduc eu un motoras din ala, am o placa de bord cu alte bube, dar motorasele sunt bune.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

pai daca treci prin bucuresti eu o sa fiu la facultate. dar pot sa vin eu in ploiesti, desi cred ca treci prin bucuresti. vorbim pe privat daca e.

Comment

sar putea sa fi sarit doar acul
        doar trebuie sal cuplezi cu restul mecanisnului

vino duminica la intilnire si te ajut
        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

n-a sarit decat acul.. m-am uitat acolo, am desfacut. decat urca, nu mai coboara.. il schimb cu totul, nu ma mai complic. e de mecanica fina treaba si e dificil. posibil sa se fii distrus rotile alea dintate, ca imi caraia. sau sa isi fii luat joc si a sarit pur si simplu din cauza uzurii.. schimb decat motorasul ala si gata.

Comment

motoras

Iti trimit o placa cu totul la 60 lei cu taxe transport incluse . Sau un tablou complet la 100 lei doar ca e fara computer bord. 0765424433
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

Mersi de oferta, dar am rezolvat. Multumesc FANE-CL

Comment

thread inchis. se poate inchide pentru ca am rezolvat

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google