sault. am o problema cu turometrul. caraia cand urca si cobora acul de la turometru. si azi nu s-a mai retras deloc acul. adica urca decat si a urca a urcat, pana peste 7000 de ture si a trecut dincolo. cred ca s-a decalibrat motorasul ala. si cred ca m-as descurca sa il schimb cu totul. pentru ca nu are decat 4 contacte si are distantiere pe carcasa ca sa nu il pui prea aproape.. daca are cineva placa aceea a bordului cu diferite probleme, avariata sau eu mai stiu in ce stare, sunt dispus sa o cumpar, numa anuntati-ma. si cred ca se potrivese si motorasu de la vitezometru ca e acelasi drac. functioneaza tot pe numarul de rotatii al acelui motoras. adica timpul cat i se da curent. si ambele au si aceeasi unghi pe care il fac. mentionez ca masina nu mai e in garantie. si are toate functiile, dar nu e relevant asta.. deci:
id de messenger zoom8ic @yahoo.com
sau 0726211249
am postat aici pentru ca incerc sa gasesc o solutie. stiu ca poate trebuia postat la bursa. dar daca gasesc o solutie si mai buna ar fii ceva.. cred ca e dificil de recalibrat motorasul ala.. poate aia de la fabrica sa il poata pune la loc. daca e cineva care se pricepe mai bine ca mine. sa ma anunte. Multumesc
id de messenger zoom8ic @yahoo.com
sau 0726211249
am postat aici pentru ca incerc sa gasesc o solutie. stiu ca poate trebuia postat la bursa. dar daca gasesc o solutie si mai buna ar fii ceva.. cred ca e dificil de recalibrat motorasul ala.. poate aia de la fabrica sa il poata pune la loc. daca e cineva care se pricepe mai bine ca mine. sa ma anunte. Multumesc
Comment