Probleme Partea Electrica...help Me !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Partea Electrica...help Me !!!

Salut ! De ce va vreme cand semnalizez dreapta becul nu mai se aprinde la intensitatea lui normala si in acelasi timp se aprinde si becul de la pozitie (asta se intampla numai in dreapta spate). Am desfacut lampa dreapta spate si totul pare in regula. Asta e pe afara.

In masina,cand calc frana mi se aprinde martorul de la ceata si cand sunt pozitiile aprinse,tot calcand frana mi se aprinde martorul de la semnalizare.

Eu cred ca e un scurt pe undeva...........dar unde ???

Merci anticipat !!!

salut!
    se rezolva simplu pt ca e o problema de contact la mufe.
    scoate mufele de la stopuri, curata-le de praf si indreapta, eventual, piciorusele. poti folosi si sprey de contacte. si gata! in cazul meu a fost suficient.

toate bune!

Comment

Originally posted by gavryus View Post
      salut!
      se rezolva simplu pt ca e o problema de contact la mufe.
      scoate mufele de la stopuri, curata-le de praf si indreapta, eventual, piciorusele. poti folosi si sprey de contacte. si gata! in cazul meu a fost suficient.

toate bune!
      Si eu la fel am curatat piciorusele alea cu smirghel fin si dupa aia nu a mai facut probleme.

Comment

...

ok...merci...o sa merg la magazin sa cumpar un spray de contacte electrice. sper ca asta sa fie problema... merci mult

Comment

.

Am rezolvat problema...era de la mufa lampei...era contact imperfect....am sters pinii cu smirghel si am mai apropiat putin papucii de la mufa ca sa intre mai fortat pinii...

Respect all !!!

Comment

mariusbro..acelasi sfat curata piciorusele

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google