Baie Ulei Fisurata Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baie Ulei Fisurata Logan 1,6

am cumparat o masina sh si dupa 2 saptamini am observat ca baia de ulei este fisurata cam pe o portiune de 1,5 centimetri , se poate lipi cu ceva s-au suda cam cit ajunge una la dezmembrari?

se poate suda sau lipi daca portiune este asa mica,ar merge mai bine sudata,decat sa dai bani pe alta de la dezmembrari si dupaia sa mai demontezi si cadru motor ca s-o schimbi

Comment

Urata patanie nu ai verificat masina amanuntit cand ai cumparat-o?

Comment

vezi ca merge lipita si cu un uhu plus dinala ce se face din 2 si se face ca sticla doar sa cureti foarte bine zona , tata miu a lipit blocu motor la dacia 1310 acum 20 ani ca virgula curgea apa era fisura de vreo 5 cm si a tinut 3 ani pana a avut timp sa schimbe blocu .
        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

eu zic ca nu se poate suda pe masina , sudura in aluminiu din cate stiu se face incalzind puternic zona inainte , deci nu prea ai cum pe masina si oricum iti cam pica materialul de umplutura pe papuci La incalzire exista sansa ca fisura sa avanseze pe masura ce inaintezi cu sudura. Cel mai sanatos ptr masina si ptr psihicu tau ar fii sa o schimbi , altfel mereu vei merge stresat cu ochii pe martorul de ulei ca nu cumva sa se fii pierdut uleiul sa prajesti motorul
          Pain brings out the truth in us all...
          ...how much truth can you stand?

Comment

nu sunt sigur 100% dar baia nu-i de aluminiu.

dar oricum una din dezmembrari ar di mult mai indicat. acum pretul se negociaza...
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

baia e din zamac,un material usor dar foarte casant,eu mi-am spart baia si mi-am luat una noua(650 de lei cu tot cu garnitura si transport),iar la montaj nu trebuie demontat cadrul motor ci doar slabit din suruburi
              eu iti recomand sa o schimbi ca e mai sigur

sigpic

Comment

Am lipit acum 2 ani baia unui kangoo cu poxilina si merge si acum cu ea asa.
                a fos izbita exact in buson si s-a facut o gaura de bagai 3 degete.
                Lipitura a fost provizorie, dat fiind ca eram la munte, dar daca tine asa bine... de ce sa se complice?
                Masina in cauza este masina de serviciu, daca ar fi a lui mai mult ca sigur isi schimba baia de ulei, ceea ce iti recomand si tie sa faci.
                ECUFix
                Please don't visit my homepage!

Comment

momenta am dat uleiul jos din baie am degresat-o bine am curatat fisura si imprejur cu pinza de bomfaier si smirghel si am lipit-o cu poxipol care s-a intarit ca piatra am pus la loc uleiul dupa vreo 2 ore si deocamdata nici nu mai umezeste , trebuie sa mentionez ca, fisura era ca firul de par si lunga de aproximativ 1-1,5cm si este tocmai sus aproape de motor . Am fost la dezmembrari si a cerut 5 milioane pe baie asa ca deocamdata o sa ramina cum este , iar daca cedeaza lipitura o sa o lipesc .
                  Last edited by darksid3; 22 March 2010, 23:39.

Comment

ca la romani , daca merge lipita dece sa dau bani pe alta...asa as face si eu.

Comment

la 5 milioane... si eu as merge asa cu ea lipita... cateodata exagereaza si astia cu dezmembrarile... din cand in cand sa mai intrebi , sigur gasesti mai ieftin !
                      o/____\o
                      (i)
                      .........

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google