Calitatea Pieselor ASAM Fabricate La Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hm, ciudat...pai taxiurile fac si multi kilometri, ori eu pe net pe toti ii aud ca au pus piesa de asam s i a cedat dupa 3 luni sau 10.000 de km.
    Last edited by 77sky; 1 August 2016, 00:09.

Comment

Originally posted by dsign View Post
      ...
      Abia astept momentul in care se va face un ITP exact ca afara, sa dureze verificarile 2-3 ore, sa i totul la puricat. Jumatate din masinile din piata vor pica.
      Depinde si de "standardele" impuse.

Comment

Originally posted by anto84 View Post
        Hm, ciudat...pai taxiurile fac si multi kilometri, ori eu pe net pe toti ii aud ca au pus piesa de asam s i a cedat dupa 3 luni sau 10.000 de km.
        Ce te face sa crezi ca taximetristii isi repaara masinile la primul semn de uzura?
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Abia astept momentul in care se va face un ITP exact ca afara, sa dureze verificarile 2-3 ore, sa i totul la puricat. Jumatate din masinile din piata vor pica.
          Si alea cu FAP-ul anulat?
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Dar alea ce au? Si alea ! Asa e cand esti nabab si vrei sa te dai "economic" in masini straine. Ajungi sa tai FAP-ul cand nu ai 2000e sa-l schimbi.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

ÃŽn 2013, am cumpărat jante de otel de la ei (fără sa am habar cine este ASAM), după 3 ierni ma declar mulțumit, se simte oleacă mai tare denivelările, probabil sunt mai moi. Atât timp cât exista cumpărători și ei o vor duce bine, vor prospera.

Comment

Cred ca a fost o gluma ca simti denivelarile altfel din cauza jantelor?
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Chiar asa...

Ce te face sa crezi ca taximetristii isi repaara masinile la primul semn de uzura?
                  Nu le-or fi reparand dar totusi au la 6 luni ITP-ul...
                  Last edited by anto84; 1 August 2016, 11:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ASAM ofera fix ce doresc o parte dintre posesorii de Dacia, piese superieftine.
                    Inainte se numeau Conex (nu Connex, aia erau cu telefonia mobila).

Comment

Daca tin 3 luni degeaba sunt ieftine.

Comment

off-topic:

Dar alea ce au? Si alea ! Asa e cand esti nabab si vrei sa te dai "economic" in masini straine. Ajungi sa tai FAP-ul cand nu ai 2000e sa-l schimbi.
                        intr-o tara normala faci parnaie pentru dezactivat fap...la noi e normal sa-l dezactivezi, sa mergi ca o soba pe roti prin oras si-apoi sa vii sa ne tii teorii ce motor minunat si economic e dizalul...

on-topic: n-am avut nici o data piese ASAM/CONEX pe masina, nu stiu cum sunt, dar stiu ca bucse/bielete Lemforder de le lauda unii pe-aici (made in hitlerland scrie pe cutie, cu abtibild de tuv, de rar, etc) au tinut mai putin decat alea cu care a venit masina, facute de trw. acum 3 ani am schimbat tot ce inseamna punte fata cu piese trw si inca sunt pe masina, nu au picat decat lemforderele de la bara stabilizatoare eu de lucrul facut in Germania m-am convins demult, de pe vremea cand lucram pentru firmele hitleriste din industria auto ca furnizori directi pentru Mercedes (singurii care inca fac masini, desi au lasat si astia stacheta jos), 4cercuri, Volxwagin, Beim Mercedes Weg-geschmiessen
                        Last edited by Seba; 1 August 2016, 20:08.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          ...eu de lucrul facut in Germania m-am convins demult, de pe vremea cand lucram pentru firmele...
                          Tot offtopic. Frate, multumesc. Inca cineva care e in acord cu mine in legatura cu "made in germany".

via Tapatalk

Comment

Puneti ASAM, fiti patrioti.

Comment

Ai dreptate aici. Daca pe Logan pui piese "de origine" nu esti patriot ca sunt facute in alte tari. Pe cablul de ambreiaj "de origine" pe care-l am scrie "made in Romania", cu siguranta e facatura, cine stie prin ce curte din spatele blocului e facut.

via Tapatalk

Comment

Garajul din spatele blocului se numeste Dura Automotive Timisoara
                                "supplier with global sales of $1.6 billion and 10,800 employees in 39 manufacturing operations in 16 countries."
                                @K: tot made in romania, fara a fi insa fabricate in firme romanesti, sunt farurile, ambreiajele, airbagurile, calculatoarele, unii senzori, volanele, anvelopele, radarele de distanta, sistemele night-vision. cu ce te incalzeste ca pe masina scrie "made in germany" cand acolo doar se asambleaza mii de componente de provenienta turceasca, romaneasca, marocana, ungureasca? si sa-i vezi pe nemtii care inca produc piese, tot ca noi lucreaza sau fenteaza parametrii si sistemele de detectie a erorilor din linia de productie...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google