Curge Ulei Prin Dreptul Filtrului.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

domnu Radu Cornel sa bezi la dci-uri cand bagi prelungitor de 1 m si tot te chinui,la benzina am prins numai modele chele cu filtru strans de mecanici de-a lu peste si o trebuit sa il tai cu dalta,sa vezi acolo distractie

Comment

aveti dreptate.la prima revizie tin minte ca f f f greu au desfacut filtrul de ulei.

Comment

Originally posted by nicolae09 View Post
        o sa schimb din 5000 in 5000 filtrul de aer.este bine?
        al poti schimba de cate ori vrei filtrul de aer,e foarte bine si din 5000 km in 5000 km pt ca in romania este tara prafului,si dupa 3000 km daca dai jos filtrul tot negru si plin de praf al vei da,eu din 5 in 5000 km al schimb si no problem
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

mai am garantie la masina...trebuie sa pun original ???????

Comment

nu e obligatoriu

Comment

ms mult.........ma gandeam sa nu faca gura cei de la repr ca pe multi dintre ei ii auzeam ca cele de neorigine ''dauneaza'' motorului.

Comment

Nicolae 09,poti sa pui orice numai sa-ti accepte service-ul unde faci revizia in garantie.
                filtru de ulei i-ti recomand de origine renault -purflux aprox.25 lei in magazin,s-au mann(foarte bune,inclusiv cel de aer),15-25lei,tot magazin(restul mai ieftine pot fi cu surprize, dar rar).
                eu am de origine.

Comment

cost.t ,da ai dreptate si dupa garantie tot de origine o sa-mi pun.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google