Pierdut Chei Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sall

cunosc eu un baiat dar e din bucuresti face chei la logan e foarte ieftin am facut si eu la el are magazinu la tineretului colt cu sincai langa posta si banca ING

Comment

V-ati pierdut toate cheile ?
      Fac lama metalica dupa butuc si programez cheie noua cu telecomanda si cip la 200 roni (150 roni doar cu cip).
      Inclusa in pret si stergerea cheilor pierdute !

Doriti a 2-3-4 cheie cu telecomanda 150 roni bucata inclusiv frezare lama sau la 100 roni doar cheie simpla cu cip !
      Last edited by spiridonv; 22 February 2012, 20:06.
      inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off email viorelspiridon@yahoo.com telefon 0741024494

Comment

incearca sa gasesti cheia...alta solutie nu ai sau iti faci o cheie noua fie la dacia fie la cineva care programeaza chei
        MY CLA

Comment

Am dat masina la cineva si mi-a pierdut cheia cu telecomanda,acuma flosesc cheia de rezerva ,unde pot sa imi fac o cheie cu telecomanda cu o aveam inainte?

Comment

incearca sa gasesti cheia...alta solutie nu ai sau iti faci o cheie noua fie la dacia fie la cineva care programeaza chei
            „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
              Am dat masina la cineva si mi-a pierdut cheia cu telecomanda,acuma flosesc cheia de rezerva ,unde pot sa imi fac o cheie cu telecomanda cu o aveam inainte?
              incerca la colegu spiridon eu am facut la el alte chestii si au mers

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google