Problema Jenti Logan Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Jenti Logan Noi!

acum 2 zile am cumparat de la reprez dacia din bv 4 jenti noi de tabla......originale.si ce credeti .am observat ca imi trepideaza volanul bordul,masina in general parca mergeam numai pe denivelari.astazi am fost si le-am echilibrat si mecanicul de la vulcanizare mi-a spus ca cei de la reprezentanta nu au strans bine prezoanele si au facut gaurile de prindere mai largi si unele mai ovale. cand iau curba de aude ceva la roata un pacanit.inainte nu facea asa?dati-mi un sfat fratilor.va multumesc.

pacanitul se aude si dupa ce le-am echilibrat si le-am strans bine.
    Last edited by nicolae09; 25 March 2010, 20:39. Reason: Automerged Doublepost

impuscai pe aia de la reprezentanta

Comment

ai cumparat jentile si le-ai si montat la reprezentanta ? sau montat in alta parte? sau cum?
      Pain brings out the truth in us all...
      ...how much truth can you stand?

Comment

te duci cu ele inapoi ca ai factura si le explici problema....
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

nu sunt sanatosi aia de la reprezentanta lui peste!

Comment

Ca n-au strans bine prezoanele o fi posibil, dar ca au facut ei gauri mai mari in jante si le-au si ovalizat, asta n-o mai cred (in reprezentanta).

Du-te cu jantele inapoi si da-le in cap cu ele, cine stie ce rebuturi ti-au bagat pe gat.

Comment

Probabil nu le-au strans bine si gaurile s-au ovalizat.
              ECUFix
              Please don't visit my homepage!

Comment

sunt de aceeasi parere ca silviu,prezoanele nefiind stranse calumea au avut joc si au ovalizat gaurile.Acum nu stiu daca cei de la reprezentata le vor schimba, ca stii cum e in Romania e tara tuturor posibilitatilor.

Comment

Dar domnii mei, de ce nu intrebati ce prezoane s-au folosit?
                  Daca s-au folosit prezoane conforme pentru jantele de tabla, atunci e o problema si vei fi despagubit, dar daca s-au folosit cele de pe jantele de aliaj deja nu mai poti spune ca e vina dealerului.

PS - la orice piesa ai garantie minim 18 luni, de ce nu te duci sa le explici ca inca sunt in garantie!!!
                  sigpic

Comment

Toata problema se leaga de montaj ....daca ai facut montajul la ei ...te poti duce sa ceri garantie ...daca ai luat jantele si le-ai montat tu ....mai bine iti iei altele sau incerci sa le repari pe astea daca se mai poate....pentru ca nu se acorda garantie fara montaj la un service autorizat
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

raspund eu:
                      jantele au fost montate de catre ei(reprezentanta)
                      prezoane sunt cele originale pt jante de tabla.
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Pai atunci sa mearga la ei cu factura si devizul de montaj si sfatul meu este sa nu zica, ca a mai fost la vulcanizare pentru ca pot face figuri la garantie daca aud ca a mai umblat cineva pe acolo
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

fratilor... daca nu ma duceam la vulcanizare nu stiam ca nu sunt stranse bine..........si ma trezeam cu jentile inainte.........de la repr le-am luat ,ei le-au echilibrat,ei le-au ''strans'' bine.numai 3 jenti au pb una este ok,insa bine ca am foat la vulcanizare ca cine stie ce mai pateam.maine merg la ei sa vad ce se poate face.

ms razvan.........da prezoanele sunt cele originale.
                          Last edited by nicolae09; 26 March 2010, 19:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Slabeste prezoanele inainte sa mergi la ei si fa pe prostu'
                            ECUFix
                            Please don't visit my homepage!

Comment

Dute cu scandal direct..ca daca ai iei cu frumosul...esti luat de prost.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google