pai i-am sunat deja si le-am spus ca am fost la vulcanizare.mi-au spus sa merg pe la ei si au mai spus ca vor aduce de la sediul central din bv 3 jenti .acum 2 zile am fost la ei si le-am spus ca se aude ceva la roata bate ceva cand iei curba dar au mers si ei cu masina de 2 ori.numai odata s-a auzit ceva la roata .am plecat cu treaba nerezolvata.dupa aceea am fost la vulcanizare am aflat de treaba cu gaurile de la jeanta si apoi i-am sunat si le-am spus ca din cauza montarii sunt pb.mi-au spus ca nu mai au au pe stoc jenti noi dar dupa aceea mi-au spus sa merg sa vad care este pb.maine merg la ei sa le schimbe ( cred).presupun ca si-au dat seama de cand am fost la ei ca bataia vine de la jenti.eu unul nu mai inteleg nimic.am vrut sa am de origine si uite ce patesc.va multumesc pt ajutor.
Problema Jenti Logan Noi!
Collapse
X
-
jante
Asa au patit niste colegi de-ai mei cu jante de tabla produse de ASAM Iasi - adevarate conserve din tabla.
Chiar ma gandeam ca au facut o afacere cei de la service si ti-au pus jante de (80 RON) "made" in Iasi.
Dar daca zici ca aveau eticheta de origine ... nu stiu ce sa mai zic.
Sper ca stii semnul de marca ASAM - e un "O" cu o bara pe mijloc.
Si eu mi-am cumparat recent originale jante de Pitesti (135 RON/buc) si am avut surpriza sa fie mai inguste la ET ... erau 5.0 iar cele originale ale mele aveau 4.3.
Asadar,astea noi sunt usor mai bagate in interior sub aripi.
Toate cele bune si bine ca ai rezolvat !
Comment
-
Originally posted by raduroane View PostAsa au patit niste colegi de-ai mei cu jante de tabla produse de ASAM Iasi - adevarate conserve din tabla.
Chiar ma gandeam ca au facut o afacere cei de la service si ti-au pus jante de (80 RON) "made" in Iasi.
Dar daca zici ca aveau eticheta de origine ... nu stiu ce sa mai zic.
Sper ca stii semnul de marca ASAM - e un "O" cu o bara pe mijloc.
Si eu mi-am cumparat recent originale jante de Pitesti (135 RON/buc) si am avut surpriza sa fie mai inguste la ET ... erau 5.0 iar cele originale ale mele aveau 4.3.
Asadar,astea noi sunt usor mai bagate in interior sub aripi.
Toate cele bune si bine ca ai rezolvat !
da ai dreptate.3 din 4 jenti nu erau de origine si numai cele 3 au fost cu pb.parca erau din tabla moale.dar pt asta mi le-au schibat pe toate 4 si sunt originale.au holograma si acel scris galben dacia -renault.asam face piese dacia?ms mult
Comment
-
asam
Ohohohooo ce de piese fac astia de la ASAM ... cele mai ieftine asa-zis originale de pe piata romaneasca - pentru ca au obtinut nu stiu ce licenta de fabricatie pe ele...
Daca nu iti este cunoscuta firma ASAM ... poate iti spune ceva mai mult "Conex Grup" sau "Conex Distribution" - sunt parte din acelasi grup de productie / vanzari.
Pentru mai multe detalii: http://www.asam.ro/produse.php?item=93
... dar nu lua tot ce scrie acolo ca din biblie .. realitatea e un pic diferita, stii ce vreau sa spun
In alta ordine de idei, din observatiile proprii, piesele lor sunt preferatele taximetristilor si a celor care vor sa-si vanda rapid masinile obosite.
Cele mai date naibii sunt ambreiajele... no comment!
... dar, hai ca divagam de la subiect si mai exista un topic dedicat subiectului asta.
Toate bune si gropi cat mai putine !
Comment
-
bine ca le-au inlocuit .din ce am mai inteles de la niste prieteni cei de la un service de prin bucuresti au dat vina pe client.va dati seama ce durere ar fi fost?
ai dreptate claudiu ,daca sarea vre-o roata............era jale........intr-un fel a fost bine ca m-am dus la vulcanizare ........nici nu visam ca nu au strans prezoanele bine.
Comment
-
Comment