Buna ziua, acum cateva zile am observat ca nu-mi mai merge butonul de cb si nici comanda de actionare a motorasului ptr spalarea parbrizului,precizez ca stergatoarele totusi merg,am inlocuit maneta cu una noua si nici o schimbare,la fel face,poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi utile,multumesc.
Probleme Maneta Stergatoare
Collapse
X
-
eu as verifica conexiunea motorasului si motorasul de spalator de parbriz. Comanda de actionare calculator bord isi ia masa prin motorasul de spalator. Poate e oxidat la mufa, sau in cel mai rau caz ars, vezi sub grila de sub capota, din dreapta masinii.
Comment
-
Originally posted by ciprishor View Posteu as verifica conexiunea motorasului si motorasul de spalator de parbriz. Comanda de actionare calculator bord isi ia masa prin motorasul de spalator. Poate e oxidat la mufa, sau in cel mai rau caz ars, vezi sub grila de sub capota, din dreapta masinii.
ms ptr sfat, am sa incerc maine si revin cu un raspuns
Comment
-
am rezolvat problema,dupa un drum la service dacia,unde mi-au cerut ptr constatare 50 lei si mi-au dat un raspuns de genul:"nu am mai intalnit problema dvs",am hotarat sa rezolv singur problema...am ajuns acasa si am desfacut grila de plastic care acopera motorasul si mecanismul stergatoarelor,am tras putin de cablurile care alimentau motorasul si surpriza,un cablu rupt(negru)probabil masa,l-am lipit si acum totul merge ok,....PASTE FERICIT !!
Comment
-
Si eu am aceiasi problema de ceva timp,neavand cb si nici timp i-am dat pace,dar acum aud la voi ca cauza ar putea fi ceva minor si am sa ma bag si eu sa o desfac putin cand am timp.
Xanro,esti tare,tot odata dubios.esti logat de atatia ani pe site si ai doar un post)....sincer nu cred ca mai e cineva pe site
)
Last edited by vladoi; 1 June 2013, 12:22.
Comment
-
Lurker.
M-am lovit de problema azi dim. Am cautat pe net si am dat de acest post care m-a salvat de minim 150Ron. Am socotit ca e corect sa ridic topicul, poate se mai loveste cineva de problema.
Firele roase se oprisera in gaura de admisie de la climatizare si daca intarziam ma trezeam ca fac alte probleme, plus risc de scurt.
Comment
-
Am si eu urmatoarea problema: CB navigheaza singur prin meniuri, fara sa apas pe buton. Stergatoarele si stropitorile merg fara probleme, ceasul si valorile nu se reseteaza singure.
E vorba de Logan Laureate 1.4 MPI din 2004, maneta originala din fabrica.
Ce ar putea fi?Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment