Odata memorata pana, evidentiata prin aprinderea martorului, stergerea se face cu ocazia diagnozei.
Senzor Aprins Antipoluare
Collapse
X
-
sau eventual daca nu mai exista problema se va stinge singur in cativa km.
Numai bine.
ps:repet,daca sa remediat problemaUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by kti View Postdaca palpaie intermitent se stinge de la sine
daca sta aprins se sterge la diagnoza
asta e ...
bafta
Comment
-
Salut.
Si eu am avut aprins acel bec,dar in urma efecturari unor reglaje[defectuoase] la gpl.[nu mai mergea pe gaz masina absolut deloc].
Am remediat problema si sa stins becul imediat.Asta fara a-l sterge la diagnoza.Ci sa stins singur.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by cipriansebi View PostSalutare si multumesc de raspuns.
Deci, am Logan din 2006 iar firele de la cablajul electric al masinii nu au aceleasi culori cu sondele Lambda. Asa ca am cumparat alta sonda aval (dupa catalizator), am montat-o si martorul in bord tot aprins e...
Ceva sugestii, opinii , va rog.
Comment
-
Am becul aprins de la "check engine" si am fost la diagnoza cu masina ....baiatul mi-a zis ca ar fi vorba de sonda lambda de la evacuare prima de langa motor.....
Masina este de firma si directorii mei nu vor sa cheltuiasca nici un franc cu masinile.....dar totusi nu pot suporta aceasta situatie....intrebare !?
Cum verific sonda daca functioneaza.....vreau sa cumpar una de la dezmembrari k altfel nu vreau sa bag bani din buzunar in masina firmei....
Baiatul cu testerul nu poate veni cu mine la dezmembrari sa verifice dk functioneaza dracia de sonda...."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
Comment