Fixare Covorase Cauciuc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fixare Covorase Cauciuc.

Eu am la masina un set de covorase de cauciuc de tip tavita care sunt foarte utile pentru ca nu prea ajunge nisip si noroi pe mocheta doar ca au o problema si anume cel de la sofer alune in fata si ajunge sub acceleratie blocand-o.
    La Loganul meu, cel putin, am pe mocheta doua chestii de plastic in care ar veni capsat covorasul pentru a sta fix.
    Problema e ca la covorasele din dotare nu am varianta cuplarii cu aceste proeminente.Daca e cineva care a gasit o solutie cred ca pe langa mine mai sunt si altii curiosi.
    Multumesc anticipat
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Cauta pe forum ca s-a mai discutat de problema asta si s-au gasit diferite solutii. Nu mai stiu exact cum se chema topicul dar sigur este.

Comment

Ale mele (covorasele) au avut din fabrica piesele de imbinare, numai pentru covorasul de la sofer. Sunt foarte utile.
      Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Cele originale, au si acele chestii in care se prind. Cu scai. Celelalte covorase aftermarket nu au, dar nu cred ca este o problema asa mare, dar ai putea lipi pe spatele lor, inspre mocheta scai din ala, se va lipi direct de mocheta si va sta perfect.

Comment

Alte raspunsuri?
          Ceva idei practice?

Comment

nu se buleste mocheta daca lipim arici dinala pe covoras?
            sigpic

Comment

Nu se buleste nimica stai linistit!

Comment

Asa arata covorasele mele. Nasturi (capsele) de plastic am gasit de vinzare si pe internet dar acum nu mai gasesc link-ul
                Attached Files

Comment

san raman dator daca gasesti linkul pentru ca exact "nasturii" aia ii caut

Comment

@flavinho - vezi ca erau si aici pe forum un fel de nasturi dinaia, dar nu avea si partea care vine pe mocheta.

@san - tu ai cumparat cu totul sau doar nasturii de pe mocheta.
                    sigpic

Comment

Eu pe mocheta am...partea de pe covoras ma intereseaza.
                      M-as bucura de un link in caz ca nu gasesc eu.

Comment

Eu aveam pe mocheta nasturii respectivi si am cautat covorase cu nasturi. Setul de covorase contine 5 piese, 2 fata, 2 spate si una pentru tunelul central spate. Covorasele m-au costat 70 RON cu nasturii aia inclusi. Nasturii sunt numai la covorasul pentru sofer. Pe www.okazii.ro sau pe unul din forumurile dacia club sau logaclub zic eu ca am vazut nasturi la vinzare. Mai caut link-ul.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google