S-a Scos Singura Din Treapta A 5-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S-a Scos Singura Din Treapta A 5-a

Salutare.
    Am avut urmatoarea problema weekend-ul acesta cand eram pe autostrada soarelui. Am bagat in treapta a 5-a toate bune si frumoase. Dar deodata la viteza de 130 de km la ora s-a scos singura din viteza (la o perioada destul de mare dupa ce am bagat in viteza). Fara sa apas ambreiajul sau altele. S-a intamplat de 2 ori : cand ma duceam la tara si cand m-am intors.

Din ce cauza ? Este ceva grav ?
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

eu cand am patit asta , am mers la service si nu mai aveam deloc ulei in cutie ,deci s-ar putea sa fie destul de grav ,acum depinde daca n-ai dat in vreo groapa etc...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
      eu cand am patit asta , am mers la service si nu mai aveam deloc ulei in cutie ,deci s-ar putea sa fie destul de grav ,acum depinde daca n-ai dat in vreo groapa etc...
      cristi tot in treapta a 5a ? Gropi grave nu am luat (adica sa ating si etc) doar cele micute.

multumesc pt promptitudine
      From Miami 2 Ibiza
      Voucher

Comment

exact in 5a, si un huruit in treapta 2 si 3 ...
        mai sarea ea si din a2a ...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

exact in 5a, si un huruit in treapta 2 si 3 ...
          mai sarea ea si din a2a ...
          huruit cand o bagi in treapta 2 si 3 sau dupa ce ai bagat in mers?

o sa verific uleiul la cutie sa vad cum e nivelul. m-a speriat a fost ca a sarit in depasire
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher

Comment

huruit in mers .
            faptu ca sare din viteza ar putea fi ceva sincron , dar ma indoiesc ca sincronu de a 5a se uzeaza asa repede .

Comment

Cristi cum ai ramas fara ulei in cutie, ti-a curs pe la planetara?

p.s. sKyb0y nu mai da quote la ultimul mesaj pentru ca se intelege ca-i raspunzi lui

Comment

da, nu s-a etansat bine pe la planetara

Comment

sincroanele nu au treaba cu saritul din viteze,ar fi o problema de craboti sau de bile de blocare

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google