Probleme Sub Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Sub Bord

in pozele atasate, in dreapta fantei de intrare a filtrului de habitaclu se vede un burete. acel burete era imbibat de un lichid galbui posibil ulei.

ma poate lamuri careva de la ce este???
    cand am montat filtru de aer in gaura respectiva nu am atins radiatorul, ca altceva n-aveam ce sa tai pe acolo desi am AC si toata lumea e speriata ca se taie nush ce conducte.

am descoperit chestia cand impingeam filtru in gaura iar cu dosul palmei am atins acel burete care si-a lasat lichidul sa curga. probleme cu masina nu exista, Ac-ul merge normal.

ps: am pus si o poza cu interiorul gaurii, sa se vada ca n-ai ce taia pe acolo, decat in cel mai rau caz sa intepi radiatorul.
    Attached Files

Pai nu ai ce teava sa tai cand tai acel plastic pentru filtru, numai sa ai grija sa nu intepi vaporizatorul, atata tot. Iar referitor la acel burete nu stiu ce sa zic, bine ca iti functioneaza ac-ul

Comment

acel lichid galbui este posibil sa fie antigel verifica nivelul

Comment

este de la solutia cu care a fost lipit acel burete ptr. etansarea aerotermei fata de caroserie

Comment

Originally posted by kostache View Post
          acel lichid galbui este posibil sa fie antigel verifica nivelul
          nu e de la antigel...lichidul era galbui cam de culoarea emoticoanelor dar putin mai murdar. antigelul e verde

Originally posted by zlate58 View Post
          este de la solutia cu care a fost lipit acel burete ptr. etansarea aerotermei fata de caroserie
          mda...
          maine de curiozitate sa te uit sub bordul loganului tau si sa strangi buretele. ia vezi cata solutie de lipit iasa? si nu cred ca idiotii de la dacia au lipit cu ceva lichid care are consistenta si proprietatile in general ale unui ulei.

ca sa scurtez, m-am bagat la alt logan si buretele e uscat.
          Last edited by Diabolique; 6 April 2010, 22:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google