nu stiu ce sa zic, inclin sa cred altceva dar daca a fost moca pt tine e stas
Problema Marsarier
Collapse
X
-
Originally posted by eonut View Postsalut ,si eu am avut aceeasi problema si mi sa spus ca nu are sincron ,dar sa stii ca pana la urma a avut o piesa FISURATA in cutie si mi s-a scimbat in garantie.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
nu avea cum sa fie vina ta,pe mine ma pune pe ganduri ce ai spus tu despre sincroanele 3 si 5,3-ul sa spunem ca ar fi fost fisurat fiindca se afla in mansonul sincronizator pt treptele 3 si 4,manson ce serveste si ca pinion pt marsarie,insa sincronul de la treapta 5.....,as spune ca nu a fost extras cum trebuie mansonul sincronizator de la treapta a5-a,cu toate astea trebuia sa iti faca talente la treptele 3 si 5,nu numai la marsarie
Comment
-
La fel patesc si eu, daca o bag intr-o alta treapta merge, asta e, m-am cam obisnuit...http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Originally posted by Sandu.Robert View PostSalut de vreo 2 saptamani intampin o problema la marsarier nu intra din prima (ambreajul il calc bine) si azi cand am vrut sa dau cu spatele mi-a sarit pur si simplu din marsarier si sa dat singura pe liber. Este ceva grav? Sa ma duc cu ea la service?
Probleme sunt cu adevarat când nu intră efectiv in viteze, cand sare in timpul mersului samd; o sa te obisnuieşti, esti tânăr ai tot timpulDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Primul post...direct mura-n gura...folositi stimati colegi "SEARCH" ...fir-ar al drac...
Detalii despre masina...? An, kilometri,...???
Daca e PH1...erau intr-adevar probleme cu intratul in marsarier (dezbatute in zeci de pagini)...la ph2 s-au mai rezolvat.
Problema reala este ca ai spus ca a SARIT din viteza! Asa ca...service! sau citit mai pe indelete pe forum, pe topic-urile dedicate! Dar mai bine la service, unul mai serios nu in spatele blocului.
Succes!
Comment
-
Originally posted by CeDeBe-L View PostPrimul post...direct mura-n gura...folositi stimati colegi "SEARCH" ...fir-ar al drac...
Detalii despre masina...? An, kilometri,...???
Daca e PH1...erau intr-adevar probleme cu intratul in marsarier (dezbatute in zeci de pagini)...la ph2 s-au mai rezolvat.
Problema reala este ca ai spus ca a SARIT din viteza! Asa ca...service! sau citit mai pe indelete pe forum, pe topic-urile dedicate! Dar mai bine la service, unul mai serios nu in spatele blocului.
Succes!
Comment
Comment