Trancanit Dreapata Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trancanit Dreapata Fata

Am o rugaminte de la voi:
    De vreo luna am un zgomot pe partea dreapta a trenului de rulare, zgomot perceput la denivelari ale drumului, cum ar fi de exemplu un drum de tara, sau atnci cand iau o groapa cat de mica. Cand roata lanseaza, se aude trancanitul acela.
    Am fost intr-un service(nu la Dacia!) si dupa ce au urcat-o pe elevator, mecanicul(unul cu state vechi, il cunosc) i-a verificat jocul la roata, sesizand prezenta unui joc la acea roata. Mi-a spus ca ar fi capatul de bara dus, am 59.000 km, bieleta a spus ca o va verifica atunci cand dam roata jos. Deocamdata m-a sfatuit sa iau capetele de bara.
    Intrebarea pentru cei care au schimbat capetele de bara la masini, sau pentru cei care se pricep - este Daca sa iau capetele de bara sau sa dau intai roata jos sa vad daca nu e bieleta?.
    Cei care ati schimbat deja capetele de bara, puteti sa-mi spuneti care erau simptomele?
    Multumesc!N-as vrea sa investesc banii si sa nu fie de acolo.

pai daca omul e vechi in meserie si a tras cu mana de ele si a vazut jocul de ce mai intrebi si aici? Ca din spatele unui monitor sigur nu vom putea pune mana pe captele de bara si trage de roti. La numarul asta de kilometri e foarte posibil , capetele de bara de regula cad mai des decat bieleta , probabil jocul din capatul de bara era mult prea mare ca sa-si dea seama daca joaca si bieleta sau nu si de aia ti-a spus ca isi va da seama la demontare ca atunci se poate localiza mai exact. Depinde de banii ce vrei sa-i cheltui , capete de bara se gasesc de la 50 de lei la 250 lei cat sunt cele originale si da-ti si singur seama : calitatea e direct proportionala cu pretul in cazul asta.
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google