If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oricum la Logan imprastie exagerat pe laterale lumina. Oricat ai incerca din reglaju ala din spatele farului, nu se pot strange suficient.
Indicat ar fi (de bun simt) ca faru din stanga sa bata o idee mai jos.
Am si eu o problema cu reglajul farurilor , sambata plecand la tara afara era o ceata foarte densa am observat ca farul stanga bate mult spre dreata si jos ( nu a fost dat jos nici o data) . Acum intreband pe cineva mi-a zis ca asa sunt ele reglate sa bata USOR spre dreapta pentru a nu orbii pe cei din contrasens , dar la mine bat-e rau dreapta aproape ca bate peste farul din dreapta . Acum vreau sa ma duc la un service sa imi vada farurile imi poate spune cineva un service bun in Buc de preferat sector 4.
Ca sa nu ne incurcam in "dreapta-stanga": Farul de pe partea soferului trebuie sa bata ceva mai jos decat farul din dreptul pasagerului.
Deci care e problema la tine?
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
ai o poza,cum si de unde reglezi farul
daca doresti sa reglezi tu farul,te pui pe un plan drept in fata unui zid la o distanta de cca 30 metri si iti reglezi farurile,acea codita care se formeaza spre dreapta la ambele faruri trebuie sa fie la baza dintre planul drept si perete...stima !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment