Reglat Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reglat Faruri

Sal, cine imi spune si mie un service prin sectorul 3 care face si reglaj la faruri, si cam cat ar costa? Ca am schimbat farul stanga, si bineinteles nu bate cum trebuie, si nu-mi place cand imi da lumea flash-uri (ma injura bineinteles )

P.S.: Deja am cautat si pe aici in tot forumul + google friend, si nu am gasit!
    Just Hold Onnnnnn....

Ia-ti un imbus din ala care se potriveste acolo sub capota pe far unde-i gaura aia hexagonala si regleaza-ti singur farul dupa cum vrea muschiul matale.Prin treversa unde se inchide capota este o gaura patrata deasupra farului si acolo inauntru este o rotita alba cu gaura hexagonala in ea,de acolo reglezi farul pe inaltime si de la plasticul ala in cruce care e in partea din spate a farului reglezi lateral stg-dr.Cand e intuneric afară mergi intr-un loc mai intunecat si-ti reglezi farul cum vrei tu.Eu asa am reglat si cand mi-am facut primul itp la masina a pus si aparatul de reglat faruri si era foarte ok.

Comment

mai bine cauta un service ca mai mult de 20-30 ron nu iti ia.
      si ti`l pun la aparat , nu pe zid la scara blocului.

Comment

in sectorul 3 este o reprezentanta dacia la potcoava linga petrom v costa in jur de 30 de lei

Comment

30 lei sa dea de 2 suruburi ce tare
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Merci baietii, de reglat, stiam de unde se regleaza, dar se pare ca nu le-am reglat cum trebuie. Acum nu ramane decat varianta a 2-a, serviceul.
            Just Hold Onnnnnn....

Comment

Originally posted by ten View Post
              30 lei sa dea de 2 suruburi ce tare
              Pe mine m-au taxat cu 60 de lei la ''Selena Impex'' in Slobozia,aveam trecut pe aviz ''timp manopera 30 min'' si m am luat la cearta cu ei pentru ca real a durat 5 min cu tot cu hartii si plata si au zis ca taxeaza doar la jumatate de ora sau o ora intreaga alte subdiviziuni nu au in portofoliu.

Comment

Eu mi le-am reglat singur si-mi bat calumea farurile,am lumina bine imprastiata pe drum,cand s-a pus aparatul de reglaj mi s-a zis ca-s foarte ok reglate si ca nu la prea multe loganuri bat bine farurile si plus de aia nu m-a costat nimic.Acum,voi decideti cum faceti.

Comment

Eu am o problema mai ciudata. Am schimbat farul stanga cu unul luat din targ(din magazin nu de pe strada), cica original (pe el se observa etichetele Renault direct in plastic etc, ce mai pare original) si e imposibil sa il ridic mai sus. Il pot regla sa bata mai jos dar mai sus nu merge... o fii defect de fabricatie, nu o fii original. E destul de nasol noaptea pt ca bate prea jos si nu vad bine.
                  L-am si demontat, ca ma gandeam ca poate nu este montat bine cablul de reglaj si/sau surubul ce misca ligheanul care dirijeaza lumina.
                  Oare se poate scoate geamul pt a observa ce nu merge cum trebuie?

PS: cei ce au cumparat faruri noi de la reprezentanta, ce becuri au? pt ca al meu are philips nu osram cum era cel de fabrica.

Comment

Reglajul il puteti face singuri in fata unui perete
                    Attached Files

Comment

Daca nu e bagat cum trebuie cablul ala la locul lui acolo la far iti bate foarte jos.Eu am umblat odata acolo si am scos din greseala cablul si era lasat tare.Prima data vezi sa fie bagat cum trebuie cablul si dupaia incearca sa-l mai reglezi cu imbusul in partea de sus a farului prin traversa.

Comment

si eu am o problema. mi-am pus instalatie xenon si linia orizontala e ok , dar cealalta _/ v-ul (nu stiu cum ii zice ) e prea puternic parca... din ce reglez ?
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

Pai ce are daca e puternic,e vizibilitate mai buna.Nu stiu daca ai din ce regla asta.

Comment

Originally posted by ady62 View Post
                            Reglajul il puteti face singuri in fata unui perete
                            niciodata nu o sa iti bata farurile ca in poza ta.
                            o sa iti bata cam ca in poza atasata http://www.danielsternlighting.com/images/Beam_aim.jpg

la service eu le-am reglat cand am fost la ITP, 20 lei, reglate pe aparat cu lupa pus in fata farurilor

Comment

farul din stanga nu bate mai jos?
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google