Reglat Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu bate mai jos,Ambele faruri lumineaza ca in poza pusa de gheorgheion daca sunt reglate pe aparat.

Am mai vazut la uni ca regleza farul din dreapta mai sus ca sa vada biciclistii, chestie recomandata si mie de gigel de la service.

Comment

Ciudat e ca toate masinile din fabrica au reglat farul din dreapta sa bata ceva mai departe. . Exclus cele din UK, Japonia, Australia.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

O fi vreo norma ,dar eu tot egal le-am reglat.

Comment

Oricum la Logan imprastie exagerat pe laterale lumina. Oricat ai incerca din reglaju ala din spatele farului, nu se pot strange suficient.
          Indicat ar fi (de bun simt) ca faru din stanga sa bata o idee mai jos.

PS: si la mine bat egal ))

Comment

eu stiam ca cel din stanga bate mai jos pentru a nu "orbi" pe cei din contra sens. si nu ma refer la cele de Uk, etc ( cum zicea dark )
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Am si eu o problema cu reglajul farurilor , sambata plecand la tara afara era o ceata foarte densa am observat ca farul stanga bate mult spre dreata si jos ( nu a fost dat jos nici o data) . Acum intreband pe cineva mi-a zis ca asa sunt ele reglate sa bata USOR spre dreapta pentru a nu orbii pe cei din contrasens , dar la mine bat-e rau dreapta aproape ca bate peste farul din dreapta . Acum vreau sa ma duc la un service sa imi vada farurile imi poate spune cineva un service bun in Buc de preferat sector 4.

A mai patit cineva asa ?

Am scris aici pentru a nu mai deschide un Thread!
              sigpic

Comment

Ca sa nu ne incurcam in "dreapta-stanga": Farul de pe partea soferului trebuie sa bata ceva mai jos decat farul din dreptul pasagerului.
                Deci care e problema la tine?

Comment

Farul de pe partea cu soferul bate mult spre dreapta ( pasager)
                  sigpic

Comment

Farurile de fabrica? Becurile de firma sau provenienta sigura?
                    Daca da, mergi in service pentru reglaj.

Comment

ai o poza,cum si de unde reglezi farul
                      daca doresti sa reglezi tu farul,te pui pe un plan drept in fata unui zid la o distanta de cca 30 metri si iti reglezi farurile,acea codita care se formeaza spre dreapta la ambele faruri trebuie sa fie la baza dintre planul drept si perete...stima !
                      Attached Files
                      Last edited by AGENTUL NYT; 17 January 2011, 21:23.
                      sigpic
                      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Multumim Agentul NYT! Sigur va fi mai bine acum!

Comment

ti-am mai pus un desen ca sa ai idee ce am zis mai sus...
                          Attached Files
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                            Farurile de fabrica? Becurile de firma sau provenienta sigura?
                            Daca da, mergi in service pentru reglaj.

Farurile sunt de fabrica becurile la fel cu care a venit masina .
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google