Aburire Intensa A Geamurilor Laterale Si A Parbrizului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aburire Intensa A Geamurilor Laterale Si A Parbrizului

De ce va timp se aburesc toate geamurile plus parbrizul si nu se dezaburesc chiar daca folosesc treapta superioara la aeroterma. daca folosesc AC se dezaburesc dar dupa ce inchid AC se aburesc foarte repede iarasi. Va rog ajutati-ma cu aceasta problema.

vezi ca pe consola centrala jos de tot ai clapeta pune-o pe aer de afara adica trage de ea spre tine spre sofer si gata

Comment

clapete este pe pozitia de tregere aer de afara si efectul este acelasi

Comment

atunci este posibil sa ai pierdere de antigel eu asa am patit la o supernova pe care am avut-o verifica nivelul nu stiu ce sa zic este o idee

Comment

Nivelu de antigel nu scade, este la fel de cateva luni. Efectiv nu stiu ce sa fac ma dispera problema cu aburirea geamurilor

La service dacia unde am fost nu stiau nici ei care este problema
          Last edited by cobra111968; 20 April 2010, 17:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

atunci cind tragi de clapeta se aude vreun zgomot adica ce vreau sa spun este s afii atent daca inchide clapeta pe unde trage aer inauntru sa nu fie cazut vreun cablu pe acolo si sa nu o actioneze atunci cind tu o misti

Comment

unde este amplasata clapeta sa verific daca lucreaza in momentul cand actionez sistemul de actionare a clapetei

Comment

Eu nu inteleg ce are antigelul cu aburirea geamurilor!!
                Mai degraba a ramas cablul blocat pe pozitia recirculare aer si din cauza asta se aburesc,,ca daca ramanea pe aer din afara nu se mai abureau!

Comment

de vazut sincer nu cred ca o vezi dar daca te urci in masina si tragi de maneta aia de are de jos ar trebui sa se auda un zgomot in bord ca si cum s-ar inchide ceva

@Ivan Marian- daca ai citit mai sus asa am patit eu cu o supernova pierdea antigel pe la radiatorul din masina si facea condens si se abureau geamurile cel putin parbrizul
                  Last edited by kostache; 20 April 2010, 18:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ca sa rezolv problema unde sa mai merg ca la service unde am fost nu au stiut care este cauza

M-am gandit sa merg si la alt service din alta localitate sa vad daca pot rezolva problema
                    Last edited by cobra111968; 20 April 2010, 18:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

problema cred ca o poti rezolva si tu singur
                      arunca un ochi aici http://www.loganclub.ro/forum/demont...demontare+bord
                      tu nu trebuie sa demontezi tot bordul doar sa fii atent cum se desface consola centrala
                      Last edited by kostache; 20 April 2010, 18:25.

Comment

Mergi la Orastie la DaciaService, am auzit numai lucruri bune despre ei.

Comment

Orificiul pe unde trage aer care se inchide / deschide (actionand clapeta din masina) il gasesti pe langa motorasul de la stergatoare.
                          Dai jos grilele de plastic de sub capota, si pe mijloc o sa vezi o gaura dreptunghiulara. Exact acolo se vede si capacul care se inchide / deschide cand actionezi maneta de recirculare aer.

Daca nu functioneaza si este blocata pe inchis, da jos panoul de climatizare (gasesti tutorialul in sectiunea "How to...") si verifica cablul care pleaca de la maneta de recirculare aer sa nu fie sarit din prinderea lui.
                          GL-22-TOF

Comment

Astazi mi s-a intamplat si mie pt prima oara.Absolut toate geamurile mi s-au aburit,am dat drumu la AC si degeaba,plus,de la AC vine si un miros de umezeala.
                            De la ce sa fie?
                            Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                            My ride

Comment

Ai lasat maneta pe recirculare aer interior...
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google