Aburire Intensa A Geamurilor Laterale Si A Parbrizului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ivan Marian View Post
    Eu nu inteleg ce are antigelul cu aburirea geamurilor!!
    Mai degraba a ramas cablul blocat pe pozitia recirculare aer si din cauza asta se aburesc,,ca daca ramanea pe aer din afara nu se mai abureau!
    Asa e daca ai pierderi de antigel pe la calorifer ti se abureste parbrizul, eu am observat asta la dacia veche

Comment

am patit si eu aceeasi chestie la o masina mai veche... problema era la filtrul de polen imbacsit

Comment

am avut si eu o problema asemanatoare, am deschis putin geamurile 2...3 cm. si butonul pt.afara, in 30 de sec. dispare, se dezaburesc geamurile, incearca si varianta mea, la mine a mers.
        lipsa text

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
          Eu nu inteleg ce are antigelul cu aburirea geamurilor!!
          Mai degraba a ramas cablul blocat pe pozitia recirculare aer si din cauza asta se aburesc,,ca daca ramanea pe aer din afara nu se mai abureau!
          aoleu Ivan_Marian ma faci de ras,pai radiatorul care face cald trupului tau mladios nu e in aeroterma si furtunelele trec prin habitaclu masinii(2 buc. tur retur),asa ca de aici si la logan posibil sa aiba pierderi de antigel,dar eu tind sa cred ca s-a rupt clema care actioneaza clapeta pt aerul de afara si il circula doar pe cel dinnauntru

Originally posted by kostache View Post
          problema cred ca o poti rezolva si tu singur
          arunca un ochi aici http://www.loganclub.ro/forum/demont...demontare+bord
          tu nu trebuie sa demontezi tot bordul doar sa fii atent cum se desface consola centrala
          Kostache si tclipa(filtru polen daca ai) te-au trimis cel mai bine pe threadul respectiv ai acolo tot ce ai nevoie,astfel eviti costurile suplimentare din service,iti trebuie putin sange de taur si o rezolvi singurel...respect tuturor!!!
          Last edited by AGENTUL NYT; 30 October 2010, 09:15. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
            Ai lasat maneta pe recirculare aer interior...
            Adevarat.Nu stiu cum de am uitat-o pe recirculare aer interior.Mersi.
            Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
            My ride

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google