De ce va timp se aburesc toate geamurile plus parbrizul si nu se dezaburesc chiar daca folosesc treapta superioara la aeroterma. daca folosesc AC se dezaburesc dar dupa ce inchid AC se aburesc foarte repede iarasi. Va rog ajutati-ma cu aceasta problema.
Aburire Intensa A Geamurilor Laterale Si A Parbrizului
Collapse
X
-
de vazut sincer nu cred ca o vezi dar daca te urci in masina si tragi de maneta aia de are de jos ar trebui sa se auda un zgomot in bord ca si cum s-ar inchide ceva
@Ivan Marian- daca ai citit mai sus asa am patit eu cu o supernova pierdea antigel pe la radiatorul din masina si facea condens si se abureau geamurile cel putin parbrizul
Comment
-
problema cred ca o poti rezolva si tu singur
arunca un ochi aici http://www.loganclub.ro/forum/demont...demontare+bord
tu nu trebuie sa demontezi tot bordul doar sa fii atent cum se desface consola centralaLast edited by kostache; 20 April 2010, 18:25.
Comment
-
Orificiul pe unde trage aer care se inchide / deschide (actionand clapeta din masina) il gasesti pe langa motorasul de la stergatoare.
Dai jos grilele de plastic de sub capota, si pe mijloc o sa vezi o gaura dreptunghiulara. Exact acolo se vede si capacul care se inchide / deschide cand actionezi maneta de recirculare aer.
Daca nu functioneaza si este blocata pe inchis, da jos panoul de climatizare (gasesti tutorialul in sectiunea "How to...") si verifica cablul care pleaca de la maneta de recirculare aer sa nu fie sarit din prinderea lui.
Comment
Comment