Asta am sa fac.Ma streseaza faptul ca dispare dupa doua frane...
Problema Frana
Collapse
X
-
tu decizi daca merita banii. daca tii sa pui ventilate pe fata, ar merita sa schimbi si tamburii cu unii de van pe spate.
eu am reusit sa ovalizez la vechiul logan o pereche de discuri pline (nu erau cine stie ce marca <le schimbasem pe alea originale> si s-au supraincalzit enorm, dar si eu mergeam animalos pe niste serpentine cu 120-130 si e aiurea tare senzatia sa calci frana cat poti si sa nu se intample mai nimic). discurile ventilate se racesc mult mai bine. cam asta-i tot. daca nu mergi mai tare incat sa si franezi mult si sa ajungi sa-ti iasa fum din placute (cu discurile actuale), nu merita investitia, ca n-o sa observi mari diferente si o sa dai o palarie de bani.Last edited by zeegermans; 19 December 2011, 02:22.internal combustionizer
Comment
-
Aprindere stopuri
Buna,
Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva sau sa ma ajute cu ceva sfaturi.
Nu se mai aprind stopurile in momentul franarii, becurile sunt ok, siguranta la fel si butonul/senzorul de la pedala este ok, ce ar trebui sa mai verific sa imi functioneze normal.
Apropo daca pun firele de la butonul de la pedala in scurt nu se aprinde.
Exista vreun releu ce ar putea fi defect?
Multumesc
Comment
Comment