Problema Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta am sa fac.Ma streseaza faptul ca dispare dupa doua frane...

Comment

Este adevarat ca daca din fabrica am discuri de frana pline nu pot pune discuri ventilate fara sa schimb etrierii? Ce dimensiuni de discruri cer la magazin?

Comment

@danyel

Nu ai mai spus nimic despre zgomotul acela la franare; ai rezolvat?
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Pur si simplu nu s-a mai auzit...o sa desfac oricum ''spatele'' sa vad cum se prezinta.

Comment

discuri la magazin ceri pt masinsa cu seria xxxxxx (te duci cu talonul), ar trebui aia sa stie ce sa-ti dea.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pot pune discuri ventilate?

Comment

Doar daca schimbi etrierii si port-etrierii.
                sigpic

Comment

Multam colegu.Care sunt avantajele discurilor ventilate?Merita investitia?

Comment

tu decizi daca merita banii. daca tii sa pui ventilate pe fata, ar merita sa schimbi si tamburii cu unii de van pe spate.
                    eu am reusit sa ovalizez la vechiul logan o pereche de discuri pline (nu erau cine stie ce marca <le schimbasem pe alea originale> si s-au supraincalzit enorm, dar si eu mergeam animalos pe niste serpentine cu 120-130 si e aiurea tare senzatia sa calci frana cat poti si sa nu se intample mai nimic). discurile ventilate se racesc mult mai bine. cam asta-i tot. daca nu mergi mai tare incat sa si franezi mult si sa ajungi sa-ti iasa fum din placute (cu discurile actuale), nu merita investitia, ca n-o sa observi mari diferente si o sa dai o palarie de bani.
                    Last edited by zeegermans; 19 December 2011, 02:22.
                    internal combustionizer

Comment

Aprindere stopuri

Buna,

Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva sau sa ma ajute cu ceva sfaturi.
                      Nu se mai aprind stopurile in momentul franarii, becurile sunt ok, siguranta la fel si butonul/senzorul de la pedala este ok, ce ar trebui sa mai verific sa imi functioneze normal.
                      Apropo daca pun firele de la butonul de la pedala in scurt nu se aprinde.
                      Exista vreun releu ce ar putea fi defect?

Multumesc

Comment

Luminile de stop se aprind cu contactul pus; masa se face prin conector verifica /curata pinii.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Daniel,in primul rand zgomotul produs gen autobuz,e din cauza placutelor uzate,la fel si pocniturile,mai ales cand se merge cu spatele,discuri ventilate merg,doar ca trebuiesc etrieri si portetrieri de van s-au pik-up.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google