Consum Imens!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

normal pentru o masina care merge pe benzina poate? )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Ghost Driver View Post
      pe la vreo 2000+ Km consuma 8-9 dar nah era si vara.
      Pe GPL? E cam putin.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pe acolo pe undeva ca asa am scos consum de 10% GPL cu in 320.Acuma ma duc sa schimb filtru de aer,nu stiu cum nu m-am gandit pana acuma dar nah daca filtru ii imbaxit sare tare consumul.
        www.Vand Schimb Logan.tk **Fara spatii**
        si
        www.PS3OnlineStore.tk

Comment

pai cand iai schimbat ultima oara filtru???

sigpic

Comment

Acu 6 luni am luato de la reprezentanta si acu 3 luni am schimbat filtru.......ma rog fac si taxi cu ea am 20000 deja
            si
            www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Sa te uiti si la bujii cum arata, poate trebuie si alea schimbate.

Comment

Bujii si creca trec pe ciorap de dama )) pana imi vine filtru sport si creca schimb si uleiul daca tot ma murdaresc pe maini.Apropo stie cineva de unde se decupleaza limitatoru ala la turati(sa mearga pana in 7000)?
                si
                www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Offfffffffff
                  numar secundele

Comment

Originally posted by Ghost Driver View Post
                    Apropo stie cineva de unde se decupleaza limitatoru ala la turati(sa mearga pana in 7000)?
                    Din UCE Injectie se face asta, dar numai cu laptopul si cu interfata de diagnosticare.
                    Si n-o sa ajunga la 7000 fii serios, creste cu cateva sute de rpm.

Comment

La 7000 nu dar macar sa nu fie decuplajul ala enervant.....se aude najpa ))
                      si
                      www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Ieri am scos filtru original arhi imbacsit si l-am inlocuit cu ciorapi de dama si mo-or cam uimit schimbarile,nu ma asteptam sa fie atata de evidente.Consumu nu il stiu inca azi la ora 18 ies la lucru si pun maine consumu.Creca nu are nimic 2-3 zile cu ciorapi pana imi fine filtru.Apropo uleiul Mobil 1 0-30W i bun pt logan?
                        si
                        www.PS3OnlineStore.tk

Comment

E bun 0w30 dar ar fi mai bine sa pui 0w50 sau 0w60 daca vrei neaparat cu 0w--.

Comment

Ghost Driver - cam ce concentratie de Lycra aveau ciorapi aia, si cati deni, te rog frumos ca vreau sa-mi pun si eu.
                            , sunt cu ochii pe voi !
                            :thumbsup:

Comment

@Ghost Driver Vad ca-i rupi gura! Vrei sa dai jos limitatorul, esti si pe GAZ, ai primit masina MOCA? de nu-ti pasa de ea doar cind nu mai merge bine? In fond, fa ce vrei e treaba ta! Si cu ciorapii nu ai rezolvat nimic, parca vad fetele celor din service: Strampii sunt aici -Gagica unde-i?
                              Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

FLORYN - 20 deni lycra nu stiu dar putini.Orice ciorap pui sa nu il lasi mult nah sa zicem maxim 2 sapt ca nu ii bine chiar nu filtreaza nu stiu ce(numa ce ii mai mare)si se face mlastina in motor.Am vazut pe forumu o poza in care arata din ce material ii cel mai bine sa fi filtru sport cauta si comanda-ti un filtru sport ca merita

MESERIASU' cateva zile pe ciorapi de dama nu are absolut nimic credema si faza cu limitatorul este normal gazu nu conteaza aici ca daca ii sa ii dau ii dau pe benzina nu gaz.Nu nu moca pe bani stai lejer.....gazu ii bun pt taxi si consumu il am de 9% cu ciorapi si sper si cu filtru sport
                                si
                                www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google