un sfat, o parere plsss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• un sfat, o parere plsss

Astazi cand m am uitat pe sub masina am observat cateva puncte de rugina(cred) pe teava de esapament ... este norma?l ce ma sfatuiti sa fac? mai am putin si ma duc cu ea la prima revizie, sa tip pe acolo sa mi schimbe esapamentul?
    sigpic
    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

e ceva normal...mai ales daca mergi mai mult in oras si nu are timp sa se inferbante teava de esapament...e condensul....dar cred ca , cu o sticla de wiski poti sa o schimbi la garantie..)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

nu o sa iti schimbe nimeni esapamentul pentru cateva puncte de rugina pe el
      Captain of the black pearl

Comment

are dreptate fabian, esapamentul e consumabil. si, da, daca mergi numai in "rafale" (5-10km si stop cateva ore, apoi iar 5-10km si stop cateva ore) cu masina, face condens si se duce esapamentul intr-un an-doi, maxim
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

al meu de la cox e rosu ) rosu pasion )
          sigpic

Comment

Tu sigur n-ai vazut punctele de sudura? Chestia aia maro e sudura, in caz ca nu stiai.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Lol tare faza cu punctele de sudura ... pai eu zic ca nu sunt puncte de sudura(arata ca niste ciuperci mici aparute pe ici pe colo). Am sa ma uit mai bine cand ii schimba uleiul. Multam de pareri, sfaturi(ma gandeam ca poate fac o nebunie mica si imi schimba esapamentul dar daca face parte din categoria consumabile nu prea tine)
              sigpic
              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

eu iam dat forja si mi-a luat foc la esapament si tot nu mi l-au schimbat dar pt cateva puncte...
                sigpic

Comment

A luat foc esapamanetul? cred ca aveai cherosen, cat cox poti sa dai unui 1.4 sa incendiezi un esapament?
                  sigpic

Comment

30min ---->> 5500ture ce zici ? zapada 25-35cm jos

masina trebuie sa mearga, ieri unu a ramas la mine pe strada intepenit in zapada cu opel vectra c 2006 - 2007, era motorina, de-abia il tura sa iasa ii era mila de el... l-am dat jos si i-am dat fata spata - fata fara mila (oricum nu era al meu) si i l-am scos... plm masina trebuie sa tragi de ea cat e in garantie...
                    Last edited by gogoasha69; 22 January 2008, 21:54. Reason: edit
                    sigpic

Comment

Si dupa ce se termina garantia? culegi roadele sau cum?
                      sigpic

Comment

E normal sa rugineasca esapamentul (sare, apa, diferente mari de temperatura pe intervale mici de timp care duc la decalirea tablei si implicit scade rezistenta la oxizi)! Nu e vopsit si n-are cine sa-l protejeze, dar nu cumva sa faci prostia sa-l vopsesti! Daca vrei sa nu-ti rugineasca, schimba-l cu unul din inox si-atunci ai rezolvat problema pentru cel putin 10 ani. Cum spunea si csebalyn, esapamentul e consumabil, asa ca nu ti-l schimba nimeni pe garantie.

Comment

@tezeu: nu scrie nicaieri cum sa merg cu masina, doar 3000km rodaju, in rest merg cum vreau ca d-aia am dat bani pe ea daca era imi luam bicicleta... se sparge motoru` la garantie...
                          sigpic

Comment

Am inteles ... dar oricum nu vreau o toba sport, imi place prea mult sunetul motorasului meu cand urca in turatie si nu as vrea sa ma dispere toba ... deci tobe din inox ca si a mea(la nivelul de garagie produs ma refer) se gasesc?
                            sigpic

Comment

la mine nu s-a ruginit numai toba ci cu tot cu tevi pana aproape unde intra in motor...
                              a ta merge ?? daca da atunci las-o
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google