un sfat, o parere plsss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e normal fratilor la ce umezeala e pe dedesupt pe vremea asta dar nu asta o problema oricum tin mult sunt destul de groase (o bucata de fier ordinara daca o uzi adoua zi e rosie de rugina dar este doar un strat superficial(eu am glumit ca o schimba ca sa mai avet si alt subiect de discutie ))

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Originally posted by tezeu View Post
      Am inteles ... dar oricum nu vreau o toba sport, imi place prea mult sunetul motorasului meu cand urca in turatie si nu as vrea sa ma dispere toba ... deci tobe din inox ca si a mea(la nivelul de garagie produs ma refer) se gasesc?
      Stai linistit mai omule! Cand o sa inceapa sa pufaie (iti garantez ca cel putin un an n-o sa ai probleme) atunci sa te gandesti la schimbat toba!

Comment

E vreo diferenta dintre materialul folosit acum si cel folosit in 2005, pentru confectionarea tobelor? Eu nu stiu daca a mea a ruginit sau nu, dar cel putin la sunet nu da semnea de oboseala.
        Don't touch! Never ever steal
        Unless you're in for the kill

Comment

cum spunea si Sp!ke nu te consuma degeaba daca nu da pufuri nai de ce te teme

Comment

In total acord cu Sp!ke! La clasa lui Loganul sta foarte bine cu esapamentele! Garantat 4ani in conditii medii .
            Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

tobe din inox ca si a mea(la nivelul de garagie produs ma refer) se gasesc?
              Nu se gasesc, cel putin la Borla nu.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am inteles am sa uit pret de vreo 2 ani subiectul toba(sau cel putin pana cand o sa inceapa sa "urle") ... dar vreau sa va mai intreb ceva --- ce se aude tot pe sub masina pe acolo "fasaind"(un verisor mi a spus ca ar putea fi pompa de benzina), voi ce aveti de spus? asa trebuie sa se auda(fasaind intr o oarecare masura)?
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

si la mine se aude fasaind, jos la bancheta spate, cred ca se aude gazul prin conducte, respectiv la tine benzina
                  sigpic

Comment

Poate am vreo instalatie de NOS prin porbagaj si nu mi am dat seama
                    sigpic
                    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

...se poate, trebuie doar sa mai gasesti butonul pt. NOS
                      sigpic

Comment

Am inteles am sa uit pret de vreo 2 ani subiectul toba(sau cel putin pana cand o sa inceapa sa "urle") ... dar vreau sa va mai intreb ceva --- ce se aude tot pe sub masina pe acolo "fasaind"(un verisor mi a spus ca ar putea fi pompa de benzina), voi ce aveti de spus? asa trebuie sa se auda(fasaind intr o oarecare masura)?
                        Dimineata (sau in timpul zilei, n-are importanta), inainte de a pune contactul, opreste ventilatorul de climatizare, radioul si orice alta sursa de zgomot si apoi pune contactul, pretz de cateva secunde (2-3-4 sec) se va auzi un zumzait sub bancheta din spate... categoric e pompa de benzina! in acel moment creaza presiune in instalatie si trage greu, in mers nu se aude pentru ca presiunea este alta si regimul de functionare al pompei este altul.

Comment

Toba finala nu are cum sa rugineasca e din inox din cate stiu eu poate ai vazut punctele de sudura.

Comment

@ tezeu pompa de benzina se aude.
                            @ gogoasha69 si la tine tot pompa de benzina se aude din cite stiu eu la toate motoarele cu injectie care au si gpl dupa comutare singura piesa din circuitul de benzina care ramine activa este pompa de benzina, de ce sincer nu stiu poate daca ramii fara gpl sa se faca trecerea pe benzina rapid.
                            din ce stiu eu la cei care au gpl se recomanda sa aibe cam 10 l de benzina in rezervor pt. ca pompa ramine activa si ii mai trebuie si pt. racirea ei o anumita cantitate de benzina.

Comment

Mda... referitor la fasaitul pompei de benzina.... ce aiurea se aude cand nu are ce sa traga din rezervor
                              Don't touch! Never ever steal
                              Unless you're in for the kill

Comment

Nu mai incerca asta!!! Pastreaza cel putin 10-15L de carburant in rezervor! Daca ramai fara carburant risti sa arzi pompa de carburant pentru ca ea, fiind electrica si de presiune relativ maricica (nu stiu cat, dar nu asta are importanta), se raceste cu lichidul care trece prn ea. Lipsa lichidului o face sa se incinga si implicit sa se arda.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google