nu stiu daca a mai avut cineva problema aceasta si as vrea niste indrumari la absolut orice turatie (testat pe autostrada) motorul tremura constant. ce e de facut ? a mai avut cineva aceasta problema?
Motorul Vibreaza La Orice Turatie
Collapse
X
-
nu e de la benzina ca am luat la rand toate statile din bucuresti (mol,petrom,omv,petromv,agip,lukoil,rompetrol)Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Exista sub motor si cutia de viteze un tampon de cauciuc de forma ovala mai lunguiet putin care se prinde de cele doua si care are rolul de a amortiza vibratiile. Dupa un timp tamponul ala se uzeaza si trebuie schimbat. Eu l-am schimbat la 75.000 si acum nu mai face. Ca sa ajungi la el trebuie sa dai scutul de protectie jos.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
vedeti daca schimbati acel tampon - cautati de diesel de 85 de cai si nu de benzinare sau de diesel 65/70 cai - ca sunt 2 tampoane diferite - unele mai sanatoase(cel pentru diesel-ul de 85 de cai) altele mai slabute ...
Comment
-
Originally posted by Canto View Postvedeti daca schimbati acel tampon - cautati de diesel de 85 de cai si nu de benzinare sau de diesel 65/70 cai - ca sunt 2 tampoane diferite - unele mai sanatoase(cel pentru diesel-ul de 85 de cai) altele mai slabute ...o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment