Problema Airbag Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Airbag Sofer

Dacia Logan ambiance 1.4
    ieri am umblat la carcasa de plastic care acopera contactul,am fost plecat cu masina toate bune si frumoase, azi cand m-am intors spre casa dupa vreo 30 de km In timpul mersului mi-sa aprins pentru prima data de cand am masina martorul luminos pentru airbag(cel cu o persoana cu centura si cu un sac in fata )am oprit motorul , am pus contacul sa stins marorul de la airbag mi-am continuuat drumul si dupa cativa metri sa aprins iar. mai pateste cineva chestia asta, de la ce poate fi??

ai agatat probabil firul de airbag cand ai umbla la cochilia volanului..
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca pune firul de airbag perfect la loc se stinge martorul luminos sau trebuie resetat calculatorul cumva ? cum ?
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

Salut.
        Stiu ca se memoreaza defect la airbag.
        Se sterge cu dddt2000
        Daca gresesc sa ma corecteze din cei ce folosesc acest program.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

din curiozitate am deconectat de la buton airbagul pasagerului si martorul de airbag s-a aprins. iar aceasta eroare s-a vazut pe testul CLIP de la revizie si ca urmare s-a sters cu acel program de la service DACIA
          sigpic

Comment

si cum rezolv problema cu firul ....?????

Comment

desfaci iara carcasa la volan si vezi sa nu fie rupt sau smuls din mufa si il repari si dupa aia te rogi de baieti cu aparat sa-ti stearga eroarea.
              chiar daca repari firul tot s-ar putea sa ramana becul aprins pana stergi eroarea cu aparatul.
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

e cineva din bucuresti care sa-mi stearga eroarea ????

Comment

nu ai ce sa repari la contactul rotativ,nu e un fir,e o folie cu 2 conductori de cupru,ceva de genu ca la telefonu mobil sau mai stiu eu ce...

Comment

da asa i

Comment

daca are nevoie cineva de "cablul" ala sa ma caute!
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google