Capac Airbag Dezlipit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capac Airbag Dezlipit

Am vazut azi dimineata capacul de la airbag (pasager) deslipit in coltul din dreapta sus..stie cineva de ce?
    masina e noua nu o am decat de 1 luna!

deslipit???!!!vrei sa spui ca e gaura mare intre capac si bord?e un luft prea mare?

Comment

@mariuSEL: directia reprezentanta de unde ai luat-o...
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

probabil nu e fixat bine airbagul cu totul , mai trebuie strans in cazul in care e pe acelasi principiu constructiv ca la ph1 , oricum du-te la service daca e in garantie
        Pain brings out the truth in us all...
        ...how much truth can you stand?

Comment

da

Originally posted by PCH View Post
          deslipit???!!!vrei sa spui ca e gaura mare intre capac si bord?e un luft prea mare?
          coltul din dreapta sus este mai ridicat fata de celelalte

Comment

Originally posted by mariuSEL View Post
            coltul din dreapta sus este mai ridicat fata de celelalte
            Probabil au lasat un spatiu mic, pe unde sa iasa airbag-ul in caz de Doamne-fereste.
            roaga pasagerul sa stea cu fata in dreptul coltului respectiv, pentru o protectie sporita
            O noua facilitate proiectata si realizata la Pitesti.
            Last edited by severika; 6 May 2010, 06:06.
            Sa luptam impreuna pentru disparitia ciubucarilor care fac meseria de mecanic auto de ras !

Comment

daca ai pune si tu o poza.......

Comment

Originally posted by severika View Post
                Probabil au lasat un spatiu mic, pe unde sa iasa airbag-ul in caz de Doamne-fereste.
                roaga pasagerul sa stea cu fata in dreptul coltului respectiv, pentru o protectie sporita
                O noua facilitate proiectata si realizata la Pitesti.
                asta de unde ai mai scos-o? cum sa iasa airbagul prin gaurica aia? airbagul cand se declanseaza iese pe mijlocul capacului, acolo fiind plasticul mai subtire si sectionat. la fel e si la volan. cum sa pui pasagerul sa stea cu fata la gaurica aia? pai atunci de ce s-a mai pus airbag pe masina?...

pentru omul cu problema, du-te la reprezentanta si zi-le sa iti rezolve problema. e ceva gresit din constructie. se face pe garantie, garantie vehicul nou (vezi cartea de garantie).
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Eu cred ca avem prea multe pretentii de la o masina de 7000euro. Probabil asa e la toate la airbag dar e el mai perfectionist. Macar pune o poza ca sa nu ne mai dam cu parerea degeaba.

Comment

decat sa faci pretentii ca ai un colt iesit mai inafara ,mai bine ai zi mersi ca ai acel airbag. parerea mea

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                      asta de unde ai mai scos-o? cum sa iasa airbagul prin gaurica aia? airbagul cand se declanseaza iese pe mijlocul capacului, acolo fiind plasticul mai subtire si sectionat. la fel e si la volan. cum sa pui pasagerul sa stea cu fata la gaurica aia? pai atunci de ce s-a mai pus airbag pe masina?...
                      facusem si eu o gluma, scuze

Incearca sa nu mai faci glume pe necazurile/problemele altora.Multumesc.
                      Last edited by valeriuciprian; 8 May 2010, 23:03.
                      Sa luptam impreuna pentru disparitia ciubucarilor care fac meseria de mecanic auto de ras !

Comment

e ok. am crezut ca chiar nu sti.

Originally posted by Alin0007 View Post
                        Eu cred ca avem prea multe pretentii de la o masina de 7000euro. Probabil asa e la toate la airbag dar e el mai perfectionist. Macar pune o poza ca sa nu ne mai dam cu parerea degeaba.
                        cum sa nu ai pretentii de la o masina de 7000 euro, cand euro e 4.1 lei? daca era 3-3,4 mai puteai sa zici treaba asta

asteptam niste poze de la initiator, sau sa ne spuna ca a fost la garantie si a rezolvat tot. sa speram ca nu a uitat ca a deschis un topic.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google