Vibreaza Schimbatorul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibreaza Schimbatorul

maneta de schimbator se batzaie ca naiba la relantiu. ca la tractor. daca accelerez se potoleste. am 13.000 km cu masina.

stiu ca este prinsa direct de motor. sa ma uit sub masina in zona aceea poate atinge parghia de ceva?

'asa face toate' stai linistit.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

linistete-te, si al meu face de nou. La unele e mai pronuntat la altele mai putin.

Comment

Cat de tare vibreaza? S-ar putea sa ai un mers neregulat la motor (in ralanti).
        Cauta un coleg cu 1.4, deschideti capotele si faceti comparatie.
        Un vibrat usor este la toate, daca e pronuntat nu e ok.

PS: si la mine a vibrat nasol, dar era de la culbutori (dereglati de un mester).

PPS: defapt ai spus....ca se batatie ca la tractor, daca chiar e asa, nu e OK deloc.
        Cauta totusi un alt 1.4 sa vezi daca face la fel.

Comment

motorul merge rotund, nu sunt probleme. masina nu se zdruncina. vibreaza schimbatorul inainte si inapoi. am mers cu un taximetrist si mi-a spus ca este normal. sa ma uit sub masina sa nu atinga nu stiu ce galerie. sa verific suruburile de prindere.

cand am timp fac un filmulet sa se vada mai bine.

Comment

Verifica tamponul antirasturnare de la cutie.

Comment

mersi costin. o sa-i pun la service sa verifice.

de citit si http://www.loganclub.ro/forum/miscar...-t15358p2.html

Originally posted by costin158 View Post
              Verifica tamponul antirasturnare de la cutie.

Comment

daca erai o doamna poate nu era asa deranjant (glumesc),acum lasand gluma la o parte nu e nimic daca tremura usor,stai linistit si multi km in continoare

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google