Zgomote La Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomote La Directie

dau cu spatele si iau volan total stanga, vreo 10 km/h si pun frana se aude un zgomot infundat de la roti. parca ar intra abs-ul. am verificat toata directia si nu sunt jocuri, nici la directie nu sunt probleme, doar cand dau cu spatele se aude, poate se inclina masina intr-un anumit unghi de aici apare acel zgomot.

o alta problema legata de franare. pun masina pe liber, viteza mica si pun frane una dupa alta destul de tare apasata pedala, masina se lasa din bot in jos si scoate niste zgomote infundate, de parca ceva nu este uns. sa nu se aseze bine placutele pe disc? sau asa face toate!

daca nu ai ABS zgomotul acela este de la repartitor. nu este nimic defect la el
    sigpic

Comment

masina are ABS. se aude mai tare cand iau virajul cu spatele pe pietris si pun brusc frana.

Originally posted by bogdan_1984 View Post
      daca nu ai ABS zgomotul acela este de la repartitor. nu este nimic defect la el

Comment

Dar de ce faci tu astfel de experimente pe pietris??
        Daca calci frana normal ca se lasa masina de bot...iar treaba cu virajul maxim stanga si frana apoi brusc nu o inteleg..Care este scopul?

Comment

frana nu este brusca, vorbeam de franari succesive la mers drept. eu dau normal cu spatele, virez total si pun frana in viraj sa incetinesc masina. atunci se aude zgomotul. nu fac experimente pe masina, sunt zgomote rezultate din utilizare normala.

Comment

in ce fel franezi?pana la limita blocarii rotilor?

Comment

franez normal. nu pun piciorul tare pe frana.

Comment

spun asta fiindca am mai intalnit persoane care se speriau de zgomotul scos de placutele si discurile care intrau in rezonanta la limita blocarii rotilor(vibra toata masina)

Comment

In caz ca ai placute de frana la 50 de lei setul, schimba-le cu ceva de calitate. Din ce povestesti tu (se aude cand dai cu spatele) sunt 99% sigur ca zgomotul e de la placute.
                  Last edited by vitriol; 14 May 2010, 00:42.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

si eu cred ca sunt placutele. cand pun frana spare un zgomot ca un muget. am verificat frana pe banc ieri si nu sunt diferente. in plus directia este in regula, nu are jocuri.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google