Scartait la directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait la directie

Salut lume,am si io un logan 1.4 mpi si de ceva vreme o inceput sa cante cand dau de volan si in mers si pe loc...ceva sfaturi..(are 61.800)

ce direcție ai?? servo sau mecanică?

Comment

ii mecanica ca am luat modelu ala chel fara nimic

Comment

Bucse si articulatii! Alea scartaie in prima faza. Se slabesc/uzeaza si intai scartaie. Apoi incep sa troncane.

Comment

verifica pivotii,capetele de bara si rulmentii axiali de la amortizoare,s-a mai discutat treaba asta pe forum,cauta si tu

Comment

si eu aud scartieli la volan, in plus vireaza mai greu (trag mai tare, decat de obicei, de volan la viraje stranse).
            am 1.4 mpi laureat, 36.000km, de 3 ani, cu servo hiadraulic.
            unghiul de fuga a fost verificat de curand la service dacia, iar nivelurile de lichide sunt ok (am adaugat asta pt ca la alte chestii tehnice nu ma pricep ).
            ar trebui sa merg la service.

Originally posted by Saby View Post
            si eu aud scartieli la volan, in plus vireaza mai greu (trag mai tare, decat de obicei, de volan la viraje stranse).
            am 1.4 mpi laureat, 36.000km, de 3 ani, cu servo hiadraulic.
            unghiul de fuga a fost verificat de curand la service dacia, iar nivelurile de lichide sunt ok (am adaugat asta pt ca la alte chestii tehnice nu ma pricep ).
            ar trebui sa merg la service.
            ar trebui sa merg la service ???
            Last edited by Saby; 24 May 2010, 14:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

salutare! aceeasi chestie si la mine! Laureat 1.4 - 2005 - 52000 km! scartait la viraj stanga dreapta! s-a intamplat la o zi dupa spalare (probabil vreun jet de apa mai puternic unde nu trebuie) dar totusi o sa verific bucsile!

Comment

verifica capetle de bara

Comment

asa scartia si la mine cand era in garantie si a fost pipeta adica pivotu ala capu de bara de la directie nu mai avea vasilina la pivot

Comment

si eu aveam o problema exact ca ata, asta iarna ! dar intre timp numai se auzea nimica ...acum bate ceva pe dreapta ! nu stiu ce sa zic ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google