Se scoate relativ usor, chiar si in lipsa agrafelor speciale. Sper ca o sa reusesti sa rezolvi problema. Sa ma anunti si pe mine ce ai rezolvat.
Probleme la ventilatie?
Collapse
X
-
-
Asa functioneaza si la voi ventilatia?
O dau la 0, dar tot se simte cum intra aer in habitaclu (fiind data recircularea aerului din exterior). Daca vreau sa nu se mai simta aer intrand inauntru am doar varianta de a da pe recircularea aerului din interior, dar atunci mi se aburesc geamurile. Asa e si la voi?
Comment
-
La majoritatea masinilor IN MERS baga un fel de aier cald sau rece depinde pe ce o ai pusa temperatura ..........in fine din ce am vazut eu personal si la Tico si la skoda si la solentza in mers baga aier acesta fiind oprit doar prin mutarea pe recirculare sau inchiderea aeratoarele .......Solutie pt aburit -deschide un pic un geam-Doar oamenii plicisitori se plictisesc!
Comment
-
@chi79: E foarte normal sa intre aer in timpul mersului cand clapeta este data pe primire aer de afara. Atunci cand mergeti, aerul intra prin fantele de sub stergatoare si inevitabil intra in habitaclu. La absolut toate Loganurile se intampla asta.
Comment
-
mi se aburesc geamurile in habitaclu,si nu stiu de ce .mai ales pe timp de iarna daca caldura este inchisa.pe timp de vara aceasi problema mai ales la geamurile din spate lateral si luneta.Am schimbat filtrele de aer recent si aceeasi problema.Nu mai zic de faptul ca atunci cand inchid habitaclu ca sa nu mai intre aer de afara,a aceeasi problema ca se abureste tot interiorul.A avut careva aceeasi problema ,ma puteti lamuri si pe mine cum se poate rezolva
Comment
-
@lucian2011: tot ce spui tu tine de functionarea normala a masinii...e normal sa se abureasca daca opresti de tot ventilatia si e si mai normal sa se abureasca daca dai pe recirculare
ca sa scapi de probleme lasa mereu ventilatia macar pe pozitia 1 a turatiei ventilatorului si pe pozitia parbriz si mai deschide si aeratoarele laterale din bord si indreapta-le putin spre geamurile laterale in zona oglinzilor......toate astea fara recirculare, deci cu aer de afara
din 2004 de cand am masina procedez asa si nu am avut niciodata probleme
daca ai si AC te-ai scos original....iti dezabureste imediat
aaaa...uitasem de luneta..ai un buton in bord special pentru dezaburire/dezghetare luneta
spor la km!
Comment
Comment