Volan Putin Stramb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am facut geometrie la ceed-ul meu la AUTOSOFT dudesti si nu recomand deloc, am plecat cu masina mai rau decat am ajuns, le-am cerut banii inapoi , nu au comentat nimic, oricum daca zice-au ceva OPC direct. Foarte incompetenti la geometrie. Prima data statea volanul spre stanga, apoi a2a geometrie statea spre dreapta si cand au zis ca o pune la fel cum am venit sta si mai mult spre stanga , deci trageti conluziile.

Comment

Ce se intampla atunci cand urci o bordura putin mai tare si continund drumul constati ca volanul sta putin virat drepata.Masina nu trage in lateral,vibratii la volan nu exista?Ce fenomen are loc?Multam!

Comment

Ai oarecum raspunsul aici (postul nr.64)

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
        Last edited by IancuMIC; 7 December 2011, 11:47.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ieri am facut geometria la Auto Soft Fundeni : 77 ron si am rezolvat problema.

Comment

Ma bucur ca ai ascultat si de sfaturile noastre(vezi motto din semnatura) si ai rezolvat.

Comment

Originally posted by tudorel92 View Post
              va salut.azi am facut geometria si dupa reglare a iesit volanul stramb mult spre stanga...masina mergea drept...iar reglaj de data asta volanul spre dreapta...masina merge drept....iar dupa inca 2 reglari masina merge drept cu volanul stramb spre stanga...ce mama dracu sa-i mai fac?
              Aceeasi problema o am si eu. Am cumparat masina cu volanul stramb spre stanga, am facut geometria, a fost la fel de stramb, dar spre dreapta, iar am facut geometria la alt service de data asta, dar volanul sta iar stramb spre stanga. Acum astept pana la revizie, care e prin martie si vad atunci care e situatia. Masina este din decembrie 2009, si am 20000 de km cu ea. Cauciucurile nu prezinta urme de tocire anormala, dar nici nu am mers foarte mult cu ele, le-am alternat, vara cu iarna, sa zic cam 14000 cu alea de vara si 6000 cu alea de iarna.

Comment

Mama ei de geometrie,cum sa iasa cu volanul stramb?.Inainte de inceperea acestei operatii, volanul se imobilizeaza, cu o piesa adecvata, fix pe mijloc;toate reglajele incep de aici. Mai e o exceptie datorata unui cap de bara,care e la punctul maxim de reglare si atunci se face acest compromis, in dauna pozitiei volanului.

Comment

Nu ma pricep, deci nu stiu ce sa zic despre procedura, daca ma pricepeam nu mai eram pe aici sa ma plang, luam problema in propriile maini. Stiu doar ca dupa doua astfel de proceduri volanul meu este tot stramb.

Comment

Dragi colegi faceti si o verificare la tot ce tine de mecanica acolo in zona rotilor...e posibil ca pe loc,in timpul efectuarii geometriei volanul sa fie ok si apoi in mers sa devieze spre una din parti.Eu am patit-o si aveam un cap de bieleta defect pe stanga.L-am inlocuit si a fost ok.Bafta.

Comment

• loganul are 90.000 km. acum vreo luna am luat o bordura pe frana incercand sa evit o caruta. inainte de acest eveniment aveam probleme cu un pivot pe stanga. bordura tot cu roata stanga fata si spate am lovit. ulterior schimbarii bratului si bieletelor antirului volanul nu mai sta drept. acum e orientat spre dreapta. masina nu trage. e posibil sa fie amortizorul stramb? o geometrie in braila costa peste 100 lei (apan de ex). pareri?
                      sigpic

Comment

• am luat eu o groapa de a sarit toata masina in sus si nu s-a mai strambat amortizorul, nu e asa usor de distrus un amortizor
                        mai fa o data geometria cu volanul in pozitie de mers drept,
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• inca o chestie. pe viraje, ace de par, abordate cu viteza mai mare scartaie roata stanga indiferent de directie stanga sau dreapta. deci ceva se intampla acolo.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                            loganul are 90.000 km. acum vreo luna am luat o bordura pe frana incercand sa evit o caruta. inainte de acest eveniment aveam probleme cu un pivot pe stanga. bordura tot cu roata stanga fata si spate am lovit. ulterior schimbarii bratului si bieletelor antirului volanul nu mai sta drept. acum e orientat spre dreapta. masina nu trage. e posibil sa fie amortizorul stramb? o geometrie in braila costa peste 100 lei (apan de ex). pareri?
                            Adica ai schimbat bratul si nu ai facut geometria?

Daca n-ai facut-o, e cazul sa o faci.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• nu am facut geometria. dupa ce o voi face voi reveni cu rezultatul.
                              sigpic

Comment

• Mi se pare mult 100 lei pentru o geometrie...

In Bucuresti am gasit la pretul de 50 lei, iar daca totul este in regula si nu este nevoie de reglaje, platesti doar 15 lei.

Inainte faceam la Autosoft si plateam 77 lei, si 50 lei daca nu era nevoie de reglaje.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google