Volan Putin Stramb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la bucsi,pivoti si rulmenti nu prea ar trebuii poate fiind ele rebuturi si...
    restul da pt. ca nu se merita cheltueli ulterioare.

,,DE_TOATE,,

Comment

Originally posted by mirceammd View Post
      Am un Logan din iulie 2009 si cred ca are o pb. Daca masina merge drept,volanul sta putin spre dreapta, daca il indrept, masina o ia usor in stanga.La drum drept daca las volanul liber (asa putin stamb) masina merge drept. Am auzit ca poate fi o problema la directie (am luat o groapa...?)
      Ce poate fi stricat? Se repara pe garantie?
      aceeasi problema am avut-o si eu si la verificare s-a dovedit ca aveam un capat de bara dus. volanul era aplecat pe stinga si tot acolo am avut si probleme cu capatul de bara. l-am inlocuit si am facut o reglare la roti(obligatorie dupa inlocuire)

Comment

Originally posted by BRZ View Post
        am si eu o problema schimbat caseta de directie la 38000 km in noiembrie 2010 si de atunci numa probleme. am fost de 5 ori la service pt a mi reface geometria rotilor . numaistiu ce sa fac
        masina trage stanga
        Schimba rotile pe fata intre ele si vezi cum se prezinta, cea care trage stanga pune-o pe dreapta.

Comment

AM facut geometria la AMG Bucuresti dupa inlocuirea cap bieleta stanga.A dat-o jos de pe stand si a zis mecanicul ca e ok.Plec in probe si nici vorba sa fie bine.Volanul stramb spre stanga.Ma intorc si ma pune sa-l asez cum stiu eu ca e stramb.Apoi intra sub ea si face acolo ceva.Spune gata si plec iar.De data asta e ok.De ce mai au aparatele alea?

Comment

La AMG am facut si eu geometria acum vre-o 3 ani si nu am fost deloc multumit de 3 ori m-am intors inapoi, de 2 ori ca statea volanul stramb si o data ca tragea dreapta si sa mai spun ca s-a schimbat bieleta de directie degeaba nu era ea cauza zgomotului, mentionez ca masina era in garantie atunci si acum chiar am joc in bieteta de directie dreapta si cand ma gandesc ca trebuie facuta iar grometria si imi aduc aminte ce am patit atunci simt ca inebunesc, am auzit ca cei de la auto soft sunt mai buni ca la ei as vrea sa o fac

Comment

Gand la gand.La auto soft voi merge si eu.Spuneau ceva de 85 ron geometria la Logan...sper sa iasa de data asta.

Comment

Am fost la Auto Soft pentru geometrie....Acolo meseriasii au gasit un joc la roata dreapta fata si au ochit pivotul.Am plecat la service si am inlocuit bascula dreapta fata(pivotul nu se schimba separat sau nu este indicat sa o faceti).Dupa toata operatia volanul a revenit la pozitia normala si la Auto Soft au gasit o geometrie buna.
                Nota: La serviceul Auto Marcu's (AMG) aparatul pentru geometria rotilor este decalibrat.

Comment

mp3' meu la 45000 km cauciucul dreapta spate uzat neuniform pe exterior si volanul putin stramb spre dreapta, masina fiind in garantie a fost verificata la redac de 2 ori facuta geometria concluzia puntea spate nu prezinta deformare si reeefacuta la rucom punte spate OK .La 50000 km am schimbat "caucioacele" , facut geometria puntea spate ok ......la 60000 km masina fiind tot in garantie facut distributia la redac si la cererea mea verificat geometrie in speta punte spate concluzia punte spate Ok !!! . Acum la 91000 km cauciuc spate dreapta tocit foarteeee neuniform pe exterior si cel dp stanga tocit mai putin neuniform volanul iara "trage cu ochiul spre dreapta " si inca ceva peste 110 km/h incepe sa vibreze masina foarte urat dar culmea nu volanul ci toata masina nu stiu cauza doar ca vibratia incepe in partea dreapta in planseul pedalier fata/ spate urmata de un vajeit ciudat cand scade viteza la 60km/h!!! Tin sa precizez ca nu am schimbat nimic la directie si nici nu am jocuri, urmeaza sa schimb caucioacele dupa paste si presimt ca dupa 45-50000 km iara am cauciucul spate dreapta tocit neuniform si volanul stramb........
                  Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Originally posted by NCDHD View Post
                    daca puntea spate este stramba, masina merge drept iar volanul sta stramb.
                    nu se regleaza se schimba puntea, sau daca te tine o indrepti.
                    Se poate indrepta puntea spate? Eu am luat una de la dezmembrari si din pacate e stramba.toceste cauciucul pe interior de rupe...la dacia mi-au recomnadat schimbarea puntii...momentan nu am bani de una noua..ar fii ideal daca as putea sa o indrept..exista vreun service care face asa ceva?...nush cum sa remediez problema pana i-mi iau o punte noua ...astept pareri..bafta all!
                    Slow & Safe

Comment

puntea nu se indreapta , se inlocuieste.
                      casco direct .

Comment

Asa ma gandeam si eu..insa auzind de vreo doua ori de chestia m-am gandit ca nu strica sa intreb.....
                        Slow & Safe

Comment

va salut.azi am facut geometria si dupa reglare a iesit volanul stramb mult spre stanga...masina mergea drept...iar reglaj de data asta volanul spre dreapta...masina merge drept....iar dupa inca 2 reglari masina merge drept cu volanul stramb spre stanga...ce mama dracu sa-i mai fac?

Comment

schimba statia unde ai facut geometria la masina,aia sunt niste incompetenti si te jupoaie de bani

Comment

Deocamdata o las asa ca nu prea mai am bani si plec si in concediu(am zis ca daca plec sa fie masina facuta bine).Stau si ma gandesc....daca ei mi-au reglat volanul drept(am vazut cu ochii mei)...si convergenta la roti...cum naiba cand merg se stramba volanul iar pe rampa iese drept?Si inca ceva...mecanicul care mi-a facut-o mi-a zis ca ei pot sa regleze numai convergenta ...altceva nu.Asa e?

Comment

sunt praf aia...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google