Rotita Reglaj Suport Lombar Scaun

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rotita Reglaj Suport Lombar Scaun

Buna la toti....Dupa aproximativ 3 ani din pura intamplare am incercat sa mai rotesc rotita care regleaza suportul lombar la scaunul sofer ca sa constat...ca nu mai functioneaza
    Acuma a incercat cineva sa repare acest lucru...mie imi pare destul de complicat(cred ca trebuie desfacuta tapiteria) ....se merita sa incerc? SI asa nu cred ca il foloseste cinecva asa des...............

si mie mi sa stricat dupa 4 ani dar nu am reparat nimic de lene

eu merg mult cu masina si nu pot so tin demontata pe dreapta dar cred ca trebuie demontat capitonajul lka scaun oricum mult de munca dk nu va trebuie suportul lombar lasati asa scaunul nu are nimic sau dk umblati demontati scaunul si puneti un taburet era o gluma numai bine
    Last edited by savoiu_rf 82; 24 May 2010, 18:41. Reason: Automerged Doublepost
    SRF TARGOVISTE

Comment

sa dus reglajul lombar,daca mai ai cumva garantie si ai toate reviziile facute la timp,fuguta la service si ar trebui sa il inlocuiasca pe garantie,daca nu,unu nou parca era vre-o 100 si ceva de lei sau 200,variaza de zona pretul

Comment

probleme scaun sofer

dupa doi ani si un pic sa dus reglajul lombar am demontat scaunul pentru a rezolva problema si am constatat ca sufa de actionare era rupta deoarece domnii constructori din cite spire are sufa au capsat numai doua iar eu cintaresc vreo suta cit sa tina saracele toata operatiunea dureaza cam 45 minute

Comment

si eu am avut aceeasi problema si am dat scaunul jos declipsat tapiteria si am constat ca era rupt cablul in parte unde se agata de rama scaunului si am rezolvat-o .
          Este simplu de facut dar trebuie sa ai ceva timp

Comment

Tocmai pt ca nu a fost gandit cum trebuie din fabrica la ph2 au fost scoase "D!!!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google