Lac Matuit Dupa Ce Mi-a Lovit Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lac Matuit Dupa Ce Mi-a Lovit Masina

Mi-am parcat masina la Mall dimineata si cand m-am intors am gasit-o "raschetata" in zona roata spate. Mi-a lasat o dunga de negrela serioasa pe lac, mi-a luat vopseaua de se vede negrul de la plastic la bara pe 2 cm.

Am fost si am spalat-o. Au ramas zgarieturi fine, si dare mai adanci. Un stilou corector la culoare si lac cred ca vor restaura bine zona unde s-a luat vopseaua. Cel mai tare ma deranjeaza ca lacul s-a maturit, ca si cum cineva a tras o matura peste el, nu se vad dungi dar daca este spalata se vede imediat.

Se poate rezolva problema cu lacul sa fie rezistenta de durata? Daca dau cu ceara se va lua si se vede. Ma gandeam sa repar zona cu stiloul special de la Dacia si apoi in zona de pe tabla unde este matuita cam de doua palme sa dau cu spray cu lac, un strat subtire cat sa acopere zona matuita.

incearca sa polishezi acea zona

Comment

vezi in real sau selgros este la tub verde (ca pasta de dinti) o solutie de polisat care costa ~35 lei (in selgros e ~29 fara tva). si procedezi conform instructiunilor si o sa iti recapeti lacul si nu o sa mai fie mat. eu am dat 35 lei ca aveam masina plina de 'bucurii' si nu-mi pare rau nici acuma. am luat tubul in septembrie si mai am si acuma.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

cu spray-ul cu lac eu cred ca strici mai tare pentru s-ar cunoaste ca ai dat doar in-un loc. ar trebui tratata toata aripa. mai bine polishezi zona respectiva.
        in ceea ce priveste vopseaua corectoare, nu stiu cat de bine va prinde pe plastic.
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

mersi baieti. iese din schema varianta cu spray-ul. incerc sa rezolv problema cu vopseaua si apoi ii dau cu crema cu polish si lustruiesc bine de tot. si uite cum din cauza unui prost/proasta care nu stie cand iese cu spatele sa se asigure trebuie sa pierd timp si bani. la vida e una merda!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google