Lamela Cauciuc Pentru Sters Geamurile Laterale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lamela Cauciuc Pentru Sters Geamurile Laterale

La masina mea lama exterioara din cauciuc care este montata pe usa cu rol de stergere a geamului are un sant adanc in ea. Nu inteleg rostul acelui sant. Acolo se aduna o multime de mizerie. Ce au avut in cap inginerii astia de la Dacia? M-am uitat si la alte masini si la majoritatea nu exista acel sant.

acel sant de fapt formeaza un V care se prinde in tabla de pe usa, din care mai iese acea perie pentru geam. care nu este pentru sters geamul in nici un caz, ci pentru etansare ca sa nu intre apa in usa. da jos bagheta aia si studiaz-o.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am inteles ca se prinde in tabla. dar se putea proiecta in asa fel incat sa nu aiba acel sant. in acel mic sant intra frunze, praf, si multe altele si se scot doar cu presiune. ia uita-te la vechea dacie si o sa constati ca nu are acel sant acolo.

Comment

stiu, ca si eu am loga. dar la mine doar praf se pune. si se duce mult mai usor, daca dau cu o maturica sau ceva. nu am dat cu presiune totdeauna. dar poate la tine se aduna mult mai multe ca la mine. vechea dacie nu avea bagheta aia asa. deci nu avem ce compara. acolo buza din exterior era facuta direct din tabla masinii, nu din cauciuc ca la noi.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da e cam aiurea, ca daca sar ceva pietricele acolo pot sa zgarie geamul destul de urat.
          sigpic

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
            acel sant de fapt formeaza un V care se prinde in tabla de pe usa, din care mai iese acea perie pentru geam. care nu este pentru sters geamul in nici un caz, ci pentru etansare ca sa nu intre apa in usa. da jos bagheta aia si studiaz-o.
            Poate sa nu intre apa in cantitate mai mare dar de intrat apa in usi tot intra

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google