Aerul Conditionat Nu mai Raceste !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vezi ca are Norauto scule mistoace pentru diagnoza AC.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si eu am sa zic o problema cu aerul conditionat, dupa ce mi-am schimbat radiatorul de AC, raceste foarte bine dar se aude un borborosit mereu din bord ce ar putea fi?
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

n-or fi aerisit calumea sau ai infundata scurgerea de sub calorifer. baga-te sub masina si bazdacaie cu o sarma la dopul ala de plastic de deasupra catalizatorului. grija sa nu faci dus cu ocazia asta
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Stai ca nu intelegOare cu ce sa se infunde ?

Comment

se intampla sa se mai infunde cu diferite mizerii provenite din grupul de limatizare dar nu cred ca ar da zgomot in habitaclu,sa faci piscina in habitaclu da dar atat

Comment

Pai mizeriile alea cum au trecut de filtru ?
              Zgomotul este dovada ca instalatia nu are suficient freon .

Comment

chiar si filtrul de polen e pus dupa radiator, inspre habitaclu. lacuna de design...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai, mai si cu loganurile astea!!

Comment

sper sa nu ma insel cu pozitionarea filtrului, acum vorbesc din amintiri, dupa 14 ore de munca...

Comment

daca stau bine i ma gandesc filtrul de polen este pozitionat inaintea radiatorului(vaporizatorului)

Comment

Da este inaintea vaporizatorului.

Comment

in zona incercuita cu rosu se afla pozitionat vaporizatorul iar in zona incercuita cu verde este locasul filtrului de poln
                          Attached Files

Comment

Originally posted by Seba View Post
                            n-or fi aerisit calumea sau ai infundata scurgerea de sub calorifer. baga-te sub masina si bazdacaie cu o sarma la dopul ala de plastic de deasupra catalizatorului. grija sa nu faci dus cu ocazia asta
                            daca te referi la gaura de evacuare condens sa sti ca e desfundata ca picura in continuu cand dau drumu' la AC
                            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

am rezolvat problema ... mai aveam 100g de freon in instalatie de AC ! ...m-a costat 80 lei !

acum inghet in masina daca dau la treapta a 2 a -a 3 a ! multumesc celor care m-au ajutat !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

era logic ca trebuia freon..am trecut si eu prin asta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google