am si eu o problema de ceva timp: cand dau cu spatele se aude ca un scartait de curea si mai niste zgomote.nu tot timpul dar s-a auzit de cateva ori si ma gandeam ca poate cureaua de distributie are ceva.mai trebuie stransa sau care-i buba?ce altceva poate fi?
Problema Curea De Distributie?
Collapse
X
-
coane, cureaua de distributie invarte doar axa cu came. transimisia masinii e prin roti dintate. daca ar patina distributia, in secunda 2 motorul tau ar fi popcorn. aia care scartaie poa' sa fie doar cureaua de accesorii, iar aia scartaie indiferent de directia de deplasare, pt simplul motiv ca motorul nu-si schimba sensul de rotatie. vezi ca poate freaca in ceva sau scartaia bucsaraiele, ori atinge roata in plasticuri, ori se freaca niste table la esapament/scut...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Originally posted by pervert_dory View Postam si eu o problema de ceva timp: cand dau cu spatele se aude ca un scartait de curea si mai niste zgomote.nu tot timpul dar s-a auzit de cateva ori si ma gandeam ca poate cureaua de distributie are ceva.mai trebuie stransa sau care-i buba?ce altceva poate fi?sigpic #
Comment
Comment