Conducte Tur/retur De La AC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai exact...termodinamica.

Comment

Furtune AC umflate

A mai patit cineva asa ceva? Precizez ca in urma cu 2 luni a trebuit sa inlocuiesc radiatorul de lichid racire motor (a inceput sa curga la imbinarea dintre plastic si metal) ocazie cu care s-a rupt o conducta de la AC, intre rezervorul de freon si radiatorul de AC, pe care a trebuit sa o cumpar cu 180 RON, iar bonus a fost incarcarea cu freon de la service-ul autorizat DACIA. Stiu ca are o supapa de suprapresiune, dar e posibil sa fi fost incarcarea cu probleme? Sau freonul agresiv???? Daca in schimb mai sunt dintre voi cu aceeasi problema, va rog sa postati!!!!
      Attached Files

Comment

cred ca cel mai bine ai raporta anomalia! m-am speriat cand am vazut bulbucatele alea sunt conductele originale si mai ales ca ai refacut instalatia cu freon la ei!

Comment

am deschis un nou topic pe tema asta. se pare ca a fost o suprpresiune in instalatie, dar nu pot spune nici ei care e cauza....Acum urmeaza sa schimb furtunele, sa vedem daca mai e vre-o problema cu etanseitatea, iar daca nu va scapa freon, va trebui sa inlocuiesc si compresorul, caci scapa presiunea inalta pe circuitul de joasa presiune....dar daca mai e vre-un radiator dus....e prea scumpa distractia....

vezi aici ce am facut, mai in detaliu:
          Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
          Last edited by LoganPetre; 8 July 2011, 21:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google