Conducte Tur/retur De La AC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conducte Tur/retur De La AC

Salutam,

Logan 1.6MPI/full

Dupa ce am studiat problema , am o mare neclaritate : de ce in compartiment motor , conductele de la AC nu au izolatie termica ? Inca nu pot sa ma lamuresc daca este o necesitate ca aceste conducte sa nu fie izolate sau fiind productie din primele serii , nu au avut izolatie / se dorea ieftin , .

Ar fi util sa le izolez ?

nici o varianta de logan nu are conductele izolate
    sigpic

Comment

Apucate de treaba
      Attached Files
      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

eu nu le-am vazut izolate nici la alte masini. opel , vw , audi , pejo , reno ...
        deci nu cred ca conteaza f mult

vorbesc de masini uzuale nu de sefeuri pe roti ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

daca le izolezi o sa constati un randament mai scazut decat in situatia actuala.....

Comment

@amg se simte diferenta?? Adica baga mai repede aer rece sau vine aerul mai rece tot timpul fata de cum ar fi ele neizolate?
            La treaba asta m-am gandit si eu..De ce nu sunt izolate conductele alea ,ca la aerul conditonat de camera se izoleaza toate conductele de la unitatea de afara pana la cea din casa pt un randament mai mare?

Logic ar fi si la aerul din masini sa fie izolate conductele din compartimentul motor,mai ales ca acolo este caldura cat cuprinde de la motor si se incing rau de tot acele conducte!

Comment

Conductele se incalzesc datorita comprimarii vaporilor de agent frigorific de catre compresor si se lasa neizolate pentru ca se doreste racirea lor (in radiatorul climei), nu pastrarea temperaturii. Singura conducta care ar putea fi izolata este cea dintre iesirea vaporizatorului si aspiratia compresorului. Dar beneficiul este infim in comparatie cu efortul de a izola acea conducta. La AC de casa se izoleaza penru ca traseul dintre vaporizator si compresor este lung , 3-4 m , nu 0.5 m ca la masina.

Comment

corect! ca daca intr-adevar dadeau izolatiile rezultat le adoptau alte marci inaintea Dacia
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

nu e chiar asa cu sistemul de AC.vedeti cum e noul sistem de la marci renumite si poate o sa intelegeti cum e cu cedarea de caldura si absortia de caldura.

Comment

pai...impartaseste-ne si noua.

Comment

ce simplu e sa stai sa iti povesteasca alti,cauta si tu si vezi cum e.

Comment

Tilica atunci eu unul ma intreb CE MAI CAUTI pe forumul asta???

Acest forum LOGAN CLUB tocmai aceste rol are SA NE IMPARTASIM CUNOSTINTELE!
                        Pacat ca gandesti asa,,,dar sa primesti informatii pe care nu le stii de la altii cred ca iti convine.

Comment

nu cred ca am ce primi...si dc cauti mai bine o sa vezi ca chiar am oferit informatii,dar ca sa stiti si voi e bine sa si cauti informatii nu numai sa astepti de la alti mura in gura.............

Comment

Nu asteptam mura'n gura. M-ai contrazis fara sa expui argumente , si de asta te-am intrebat.

Comment

e vorba de fizica....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google