Liniute Indicator Combustibil

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    reseteaza meniul secret si poate isi revine. Intra in meniul in care iti arata cati litrii ai si tine apasat pe butonul din cadran pana cand cad acele la 0. Linia 5 trebuie sa tina intre 34L si 25L .

    Comment


    • #32
      Eu n-am mai vazut de mult timp liniuta 5 si nu e stricat indicatoru...

      Comment


      • #33
        Probleme nivel motorina Logan

        Originally posted by Winnie View Post
        Bag 20 de litri cand mai am vreo 5 litri in rezervor si imi apar in 5 - 6 liniute pe indicator. Apoi liniutele incep sa scada rapid. Desi am 20 de litri in rezervor imi arata 3 liniute!

        Cel mai tare ma enerveaza ca sta foarte putin pe liniuta a doua si a treia. Astazi am verificat si am 12 litri in rezervor si imi arata o singura liniuta. Nu este stupid? O liniuta ar trebui sa insemne vreo 5 litri, in cazul meu trebuiau sa fie 2 liniute.

        Ori a luat-o razna indicatorul care s-o fi murdarit sau stricat, ori CB. Ati patit asa ceva?
        Pentru cei care se vor mai confrunta cu astfel de probleme va pot spune ca in cazul meu cauza a fost montajul incorect facut de un mecanic al litrometrului de motorina din rezervor.Acesta trb montat cat de cat perpendicular pe linia transversala a rezervorului.Nerespectand aceasta conditie,plutitorul se "agata "de peretele rezervorului,si astfel, dupa ce consumam aproximativ 15-20 l imi indica ca nu mai am combustibil!

        Comment


        • #34
          Bună ziua. În urma cu câteva zile, am plecat din parcare cu rezervorul plin. La întoarcere observ că indicatorul de benzină arăta două linii. Normal, m-am panicat, m-am uitat pe dedesubt, la motor, în portbagaj, nimic deosebit. Am introdus cheia în contact și surpriză, rezervorul plin. Azi, din nou a avut o manifestare neprăvazută. Indică normal, rezervorul aproape plin și dintr-o dată nu mai indică nimic, nici măcar o liniuță. În schimb, sa aprins becul . Am oprit mașina, am aranjat câteva hârtii ce erau la parasolar, după care pun din nou contactul și surpriză a apărut. Și-a revenit indicatorul de benzină, dar a apărut indicatorul de temperatură pâna sus. După aceea a început să coboare și temperatura până a ajuns la normal, la cele două nivele (liniuțe). Am tot citit, dar nu am înțeles mare lucru. Plutitorul nu poate fi cu siguranță. Ce credeți că ar putea fi?

          Comment


          • #35
            Salut, nu ai oferit detalii despre masina, dar despre problemele cu indicatorul combustibil la Logan1 s-a discutat de nenumarate ori pe acest forum, doar ca ex
            aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...tibil#post1058
            sau aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...ibil#post54876
            ori aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...rvor#post19030
            sau aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...zina#post38778
            sau: https://www.loganclub.ro/forum/forum...icator-benzina
            un tutorial despre meniul de diagnosticare CB aici: https://www.tutorialelogan.ro/2012/0...noza-bord.html
            etc. …

            Atasat si cateva capturi, poate sunt de folos si altor colegi de forum:
            Attached Files

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google