Stiu ca cineva (dorutu) a mai avut aceasta problema, insa nu am vazut in acel topic nimic concret. De ieri, am si eu aceasta fericire, si culmea, acuma sunt in asteptarea unui buton de avarii....a inceput sa scartaie urat volanul la viraje, se aude chiar si cu muzica data tare. Deja ma intreb ce am facut sa merit o masina cu atatea probleme, scap de o problema, vine alta,mai rau ca la Dacia veche. Spre deosebire de dorutu, scartaitul se aude si la viteze mai mari, insa cu precadere la cele mici, si la statul pe loc. Pana la urma ce ar putea fii, si il rog pe dorutu daca vede acest thread, sa-mi spuna cum a rezolvat problema, si care a fost cauza....
Scartait volan
Collapse
X
-
Originally posted by andrushk_mib View Postsa ne zici si care a fost problema...astia de la dacia incep sa-mi faca o impresie proasta, adica iti iei masina noua ca nu vrei sa ai parte de probleme care pot apare la una second si dai de alta belea...Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Va salut. Am fost in service, iar remedierea problemei a constat in "curatarea pipa bieleta dreapta", actiunea nefacand obiectul garantiei, si am platit suma de 20 RON, dar asta conteaza mai putin. Mai pe scurt, din cauza noroiului, mizeriei stranse pe bieleta, se auzea acel zgomot, cel putin asa au spus ei, dar momentan tind sa le dau dreptate, deoarece nu se mai aude nimic momentan, si sper ca si definitiv...Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
si eu am avut aceeasi problema cu scartait rotii dreapta fata.am fost azi la service ,au desurubat amortizorul de la roata apoi au dat cu ulei pe acolo iar acum nu mai face nici un zgomot.se pare ca e o problema des intalnita mai ales ca nici nu le-am spus bine ce are ca deja au si stiut despre ce este vorba.explicatia lor a fost ca e o bucata de cauciuc la amortizor care a fost stransa prea tare.sper sa nu mai scartaie .
Comment
Comment