Salut, casetofonul lucreaza dar nu se aude sunetul in boxe, am schimbat casetofonul si nimic... Sunt 4 boxe standart, firele de la casetofon sunt intregi. Cunoaste cineva problema?
Probleme Cu Sunetul In Boxe
Collapse
X
-
S-a oxidat ceva la careva difuzor, probabil unul din usa, si face scurt la masa, sau este careva arsa in scurt, intrand protectia finalului playerului in functiune. Incearca sa desfaci si sa le deconectezi fiecare in parte ca sa vezi fara care difuzor va merge restul.
Comment
-
Salut!
Am cumparat Loganul cu fire trase doar pentru difuzoarele de pe fata; casetofonul si difuzoarele fata cat si instalatia pentru difuzoarele spate au fost instalate acum vre-o 7 ani intr-un service autorizat.
De curand nu se mai aud difuzoarele fata desi casetofonul scoate semnal si difuzoarele sunt testate si functionale (pe spate functioneaza avand firele trase ulterior dupa ce am cumparat masina)
Am verificat firele fata cu un multimetru si am constatat ca nu au continuitate, firele vin cu tot cu cablajul pentru comanda macara geamuri, imi este greu sa cred ca sunt intrerupte pentru ca ce iese inafara cablajului este intact, atat la usi cat si la plecarea din mufa casetofonului.
Un fapt important este acela ca sonorul s-a pierdut simultan in ambele difuzoare fata.
Intrebarea mea este: firele astea trec cumva printr-un alt sistem de protectie, respectiv prin computer-ul masinii si pot fi anulate electronic (sau altfel) din cauza vre-unei probleme necunoscute ?
Multumesc!
Comment
Comment