If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Problema e ca atunci cand pun frana si incepe sa incetineasca masina , se simte o trepidatie gen piatra cubica dar mi fina , asta de vro 2 sapt pana acum nu am luat-o in seama , dar parca se simte din ce in ce mai tare . A mai patit cine va asa sau stie cineva despre ce prob. ar fi vorba ? Masina nu are ABS (Preferance) (Service scrie pe mine!!!)
Multumesc, astept parerei.
Problema e ca atunci cand pun frana si incepe sa incetineasca masina , se simte o trepidatie gen piatra cubica dar mi fina , asta de vro 2 sapt pana acum nu am luat-o in seama , dar parca se simte din ce in ce mai tare . A mai patit cine va asa sau stie cineva despre ce prob. ar fi vorba ? Masina nu are ABS (Preferance) (Service scrie pe mine!!!)
Multumesc, astept parerei.
eu nu ca as fi rau dar sunt convins ca ai pus aceasta problema doar ca sa mai deschizi un thread (ca sa fie placutile uzate / defecte sau discuri ovalizate sau orice altceva ar trebui sa ai un numar serios de chilometri)spune si tu despre niste probleme reale si plauzibile nu doar imaginare sa vezi daca suntem instare sa-ti raspundem.....eu daca intradevar asavea o problema si as postao aici as sta geana pe raspunsuri sa vad ce pareri sunt .....dar tu ......
petroman discurile le poti ovaliza si in 100km mergi mult infranat sau franezi de la 90 la ora la 0 si brusc dai in baltoaca iti arata baietii de la aqua magic cum se face
ooo doamne "petroman" nu il mai ataca si tu atata pe saracu om poate nu are acces tot timpu la internet sau o fi bagat omu masina in service... akuma na... o alta problema ar fi sa fie pompa de servo de la frana ;) e posibil sa nu mai aibe destul lichid sau sa nu fie aerisita calumea... stiu ca avea si tata aceeasi problema cand avea Lada... se chinuia saracu sa o desfunde de ii sareau capacele ) sau daca nu e pompa de servo atuncea pistonasele or avea vreo hiba... totusi e indicat sa mergi in service
taz nu mio lumea in nume de rau dar ce legatura are zgomotul de piatra cubica cu pompa de servo... oricum trebuie sa se duca in service , dar macar putem sai zicem la ce sa astepte dar sa ne dea niste detalii , cati km are cand a schimbat placutele etc...
eu cred ca la varsta lui ii tremura piciorul pe frana.......fii serios asta nu este simptom de franare nici cand e ovalizat nu face asa...o sa revina poate maine cu un alt subiect ca sa mai aveti ce va bate capul cat lipseste el - Probleme inchipuite
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment