Cred ca am o problema la sistemult de franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

scuze pt intarziere , da deci placutele au fost schimbate acum 1000 km nu ar fi asta problema. masina are 48.000 km ...
    : Sofer5: : Surf:

Comment

pai in service tot ajungi... si de cand ai problema asta de cand ai schimbat placutele? de franat franeaza bine adica in afara de zgomot mai e si altceva???

andrei ce sa intamplat cu intrebarea mea unde ai mutato?

sigpic

Comment

de cand ai masina ...ai mai avut si inainte de asta

Comment

@Matryx. Daca nu-ti vibreaza volanul si zgomotul e la franare mai violenta, e de la rapartitorul de lichid frana de pe spate. Daca mai ai garantie, ar fi bine sa-l schimbi, daca nu, lasa-l asa ca n-are nimic.

Comment

deci nu este nici un zgomot ( piatra cubica ma referam la trepidatie ) acum 2 luni aproximativ am sch. placutele masina e din oct 2004 , a fost verificat tot ultima oara la 41.000km

Comment

Atunci, problema e de la discurile de frana. Schimba-le.

Comment

Originally posted by Matryx View Post
                deci nu este nici un zgomot ( piatra cubica ma referam la trepidatie ) acum 2 luni aproximativ am sch. placutele masina e din oct 2004 , a fost verificat tot ultima oara la 41.000km
                dar ai conduso numai tu

Comment

sar simti ca trepidatia vine de la rotile de pe fatza ... in orice conditi de franare . cand incepe sa incetineasca 20-0 km/h ( frana calcata ) apare .

Comment

nu am luat-o de noua, de anu trecut in vara de la 38.000 o am de atunci numai eu am conduso. singura prob care am avuto cu masina fost discu de ambreiaj l-am schimbat pe la 45000 dar asta e alta prob.

Comment

sa nu zic o idiotenite dar planetarele... nu pot fi si ele cauza?
                      eu aveam o problema asemanatoare la dacie si era din sateliti din cutie dar aici nu cred cai cazul...

sigpic

Comment

e de la discuri ... asa cred si eu , trebuie sa le verifici
                        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

ma duc la service zilele astea sa fiu linistit si va tin la curent cu problema ca poate se mai aude de ea. o seara buna

Comment

Originally posted by Matryx View Post
                            uite - azi am studiat un pic pe la roti si am ajuns la concluzia ca ceea ce zici tu , eu zic ca e de la un etrier la care sa slabit sistemul de prindere,iar atunci cind franezi el nefiind strans bine in suportul lui ,vibreazaaaaaa ...altceva nu are cum sa fie ....."meseriasii"care ti-au schimbat placutele nu au mai strins bine etrierele....verificale

Comment

in cazu asta tre sa-i scot roata sa verific daca se misca ....si sa strang.... ? placutele stiu cum vin ca eram acolo cand le-au schimbat .

Comment

scoti roata si verifici sistemul de fixare al etrierelor eventual incerci sa le mai strangi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google