scut logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scut logan

imi cer scuze daca se mai gaseste pe acest forum aceasta intrebare(dak exista va rog un link...si administratori sa stearga acest post).
    loganul are scut?? si cat e de rezistent?

Originally posted by hit View Post
    imi cer scuze daca se mai gaseste pe acest forum aceasta intrebare(dak exista va rog un link...si administratori sa stearga acest post).
    are scut, din cate cred eu e din fier si e foarte rezistent...daca nu il aveam cum am arcurile sport deja baia de ulei era dusa de vreo 10 ori...
    sigpic

Comment

da, are numa ca trebuie sa-i verifici suruburile de prindere daca masina e noua ca sa n-ai suprize
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by hit View Post
        dar tu nu teai uitat ,macar din curiozitate

Comment

Are scut de protectie si e rezistent, poti da cu el chiar si in borduri si rezista. Daca nu ar fi fost, la drumurile noastre, era baia de ulei sparta demult.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da pe unde circuli andrei? ...chiar baia

Comment

io m-am lasat pe scut cand am coborat bordura parcarii (de-aia oblica, nu va ganditi ca parchez "of-road") si a facut ca trenul in frana de urgenta. asta am reusit in oras. in bucegi sau alte locatii n-am atins cu masina. oricum, m-am uitat dedesubt si scutul e din tabla cel putin 2mm grosime, ca la 1300 si are si ceva nervuri. deci e tare de numa...
              petroman, degeaba te uiti daca nu stii dupa ce sa cauti...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

aveti idee se poate adapta la Logan bara de metal protectoare cum erau la Daciile papuc in fata
                Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

La cate borduri si bolovani a vazut scutul meu, era de mult rupt.
                  Si surprinzator, nici eu n-am reusit s-o lovesc la munte, pe un drum forestier prost intretinut.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

scutul este numai pentru motor...sau pt toata masina??

Comment

Te lasi in genunchi, te tii cu mana de stalpul masinii si bagi capul dedesubt si vezi ce te intereseaza.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                        Te lasi in genunchi, te tii cu mana de stalpul masinii si bagi capul dedesubt si vezi ce te intereseaza.
                        sau ridici capota si te uiti chiar pe langa radiator, ca se vede...
                        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

hit, vb de logan sau masina de wrc? alea au scut peste tot...al nostru nu.
                          scutul e numai pt motor. eventual si cutia de viteze, ca ffind motorul transversal, cutia e in linie cu motorul...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                            hit, vb de logan sau masina de wrc? alea au scut peste tot...al nostru nu.
                            scutul e numai pt motor. eventual si cutia de viteze, ca ffind motorul transversal, cutia e in linie cu motorul...
                            degeaba te uiti daca nu stii dupa ce sa cauti... mane o sa intrebe daca e decapotabila (nu e mai bine sa te uiti si dupa aia sa intrebi daca ai nelamuriri)nu fac referire la tine

Comment

faza e urmatoarea.........eu am doar 18 ani.sunt primul din familie care are permis.si masina(logan kissfm de 1.6 8v)..habar nu am cu ce se mananca partea tehnica.asa doar ce am mai auzit de la unul altul.si intreb de scut pt ca am auzit ca e bun si protejeaza mult masina.......

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google