Asa mecanic ca in poza din postul 170...eu nu am vazut......camasa alba,pantaloni de stofa...ca la nunta mama...si piesa de rezistenta ..manusi domne..sa nu ne murdarim.......foarte tare...
Troncanit In Viraje La Stanga !
Collapse
X
-
Originally posted by radoo_21 View PostCu servo. 1.4 cu toate dotarile. De data asta mi-au pus un alt reper, spun ei. Adevarul este ca nu mai `troncane` pe viraje, dar acum scartaie volanul in timpul virajului. Le-am semnalat problema asta si mi-au spus ca solutia este...sa desfaca bordul.... :facepalm:
E bine ca sunt dispusi la operatii d-astea numai sa-i dea de cap.
Originally posted by sebi8ta View PostAsa mecanic ca in poza din postul 170...eu nu am vazut......camasa alba,pantaloni de stofa...ca la nunta mama...si piesa de rezistenta ..manusi domne..sa nu ne murdarim.......foarte tare...
Comment
-
Am uitat sa mentionez ca operatiunea de schimbare a casetei s-a desfasurat prin septembrie 2012, cu ocazia reviziei de 40000. Am tot asteptat sa dispara acel zgomot. Am sa le-o duc sa se joace cu ea pana nu se mai aude nimic.
sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
''Scartaitul'' acela poate sa iti fie de la coloana de directie, mai exact de la rulmentul acela conic.
Asa am patit si eu, a tot ''scartait'' vreun an, si m-am trezit intr-o dimineata cand mergeam la servici cu bilutele acelea din rulment pe presul masinii. Am luat o alta ccoloana si acum totul este ok.sigpic
Comment
-
Mecanicul la care am fost a ridicat masina pe elevator si a observat un joc in caseta de directie, am vazut si eu insa nu sunt 100% sigur ca ar fi caseta. O sa schimb capetele de bara sa vad cum se comporta, nu ma grabesc sa o schimb ca e foarte scumpa, de altfel si mecanicul mi-a zis sa nu ma grabesc ca nu ar fi grav
Cert este ca un joc exista, sa fie in caseta sau in bieleta...... acum ramane de vazut. Caseta este cu servo.Last edited by pixmas; 28 June 2013, 13:31.
Comment
-
Si eu am schimbat recent biletele de directie si capetele de bara si la unele viraje mai bruste (gen invart volanul mai mult si se lasa greutatea dintr-o parte a masinii spre alta) se aude ca si cum ar bate ceva (dar nu fier pe fier ci mai degraba cauciuc pe ceva). Are cineva idee ce poate sa fie.
Am fost cu masina in service si mi-au verificat si jocurile la sistemul de directie. Au spus ca nu sunt probleme. Mi s-a recomnadat ca pe viitor sa schimb si bucsaraia, dar nu neaparat acum ca inca e buna. Cand cobor borduri inalte, la viteza mica am senzatia ca exista o oarecare bataie in volan ca la o bicicleta cand are joc la ghidon. Asta am sesizat-o dupa schimabarea pieselor la directie.
Comment
-
Una am schimbat-o acum 2 ani ca facea urat. Nu am fost atent daca face si pe partea dreapta, dar sigur pe partea soferului la mine se aude si bataia si zdronganeala cand virez maxim la stanga. O sa verific zilele astea sa vad exact in ce conditii face asa!
Comment
-
Originally posted by Danyell View PostSi eu am schimbat recent biletele de directie si capetele de bara si la unele viraje mai bruste (gen invart volanul mai mult si se lasa greutatea dintr-o parte a masinii spre alta) se aude ca si cum ar bate ceva (dar nu fier pe fier ci mai degraba cauciuc pe ceva). Are cineva idee ce poate sa fie.
Am fost cu masina in service si mi-au verificat si jocurile la sistemul de directie. Au spus ca nu sunt probleme. Mi s-a recomnadat ca pe viitor sa schimb si bucsaraia, dar nu neaparat acum ca inca e buna. Cand cobor borduri inalte, la viteza mica am senzatia ca exista o oarecare bataie in volan ca la o bicicleta cand are joc la ghidon. Asta am sesizat-o dupa schimabarea pieselor la directie.Cainele care latra nu musca!
Comment
-
Intr-adevar, astazi dupa ce am iesit cu masina din service (am schimbat bieletele antiruliu si bucsile de la bara stabilizatoare) am constatat ca nu mai troncane. Este liniste in sfarsit. Piesele astea nu le-am schimbat niciodata pana acum in 70 mii km cat am cu masina. Pe scurt, in ultimele 2 luni am schimbat bielete directie, capete de bara, bucsi bara stabilizatoare si bielete antiruliu si merge altfel masina. Directia este ferma, nu vibreaza, nu trage stanga sau dreapta nu mai face zgomot la viraje. Astazi am facut si geometria si astept linistit ITP-ul de luna viitoare. Pe viitor o sa ma orientez sa schimb si basculele si as vrea eu si amortizoare pe gaz, dar... astea tin de alta latura (mofturi mai pe scurt si cand oi avea buget de investit). In orice caz macar basculele le-as schimba, dar nu e bai... Bafta tuturor cu rezolvatul zdranganelilor!
Comment
-
troncanit fata in viraj, dar nu planetara!
Inseamna ca sunt un norocos la 220000km nu am schimbat mare lucru la masina, insa recent se aude si la mine acel trancanit pe fata. E la inceput si nu pot spune exact unde e problema. Am fost la service si a spus ca total pare ok, dar e greu de explicat un defect ce nu se vede! Daca plec de pe loc in viraj nu se aude, daca dau de cateva gropi in viraj troncane usor. Eu cred ca este vre.o bucsa, ceva de cauciuc care in viraj si gropi se deplaseaza si cedeaza. Cand voi gasi problema, voi da de veste! Success!
Comment
-
Am avut cred ca aceasi problema si eu, poate mai grava putin la mine. Deci in curbe mai stranse, cand dadeam cu spatele, cand mergeam cu viteza mica, la fel cel mai tare se auzea cand aveam rotile cat de mult spre partea stanga, imi zornaia/freca/paraia, nu stiu cum sa descriu exact sunetul. Tin sa precizez ca la viteze mici se auzea cel mai tare.
Pe 18 luna trecuta am fost in service si mi-au schimbat:
-cap de bara dreapta
-un pivot
-bieletele antiruliu fata stanga si dreapta
Dupa ce am plecat cu masina din service a disparut total acel sunet, insa a 2-a problema pe care o am, faptul ca atunci cand dau intr-o groapa imi bate ceva foarte pronuntat la roata din dreapta si chiar nu stiu din ce cauza este.
Mi-au verificat amtortizoarele, deci nu ar trebui sa fie ele vinovate pentru bataia aceea la roata, dar sunt tare curios din ce cauza exista bataia asta...
Comment
-
Si eu aveam un troncanit la denivelari mici si cateodata cand luam viraje si era drumul mai rau, verdictul bieleta antiruliu din dreapta a pierdut piulita si bara nu mai sta la locul ei.
Ce bielete antiruliu recomandati sa ma tina macar cat au tinut astea ?
Am gasit originale cu urmatoarele coduri :
- 7700799404 - in punga cu eticheta galben+argintiu
- 6001547138 - punga cu eticheta albastra si holograma
Care sunt alea mai originale ?sigpic
Comment
Comment