Troncanit In Viraje La Stanga !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In principiu n-ar trebui sa mai troncane.
    Dar nu inteleg de ce schimbi bratu cu totul, daca bucsele sunt ok schimba numai pivotul.

Cand incep sa pice, pica pe rand. Eu d-aia nu ma stresez acum sa schimb capu de bara pe dr si bieleta pe stanga, daca schimb schimb tot, adica capete de bara st/dr + bileletele st/dr.

Schimba numai pivotul si vezi.

Comment

• Schimb azi pivotul si maine incep bucsele sa faca galagie.

Si daca stau sa ma gandesc... cat costa un pivot? 70-90 lei, nu? Plus manopera ~ 50 lei... mai bine dai 170 lei pe un brat echipat si ai terminat balciul.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Bucsele nu pica asa ca restul articulatiilor, la general vorbind te duc la 200000 km fara probleme.

Un pivot (TRW) costa 35-45 ron.

Din fabrica la mine a fost TRW la pivoti, asa ca nu m-am mai stresat sa caut altceva.

Comment

• Nu stiu cat de mult va ajuta,eu am schimbat bieletele anti-ruliu si capat-bara dreapta dupa 29.000km.Bieletele erau ruginite destul de bine.Capatul de bara juca destul de bine,se simtea din cand in cand la gropite.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• S-a uitat Matheo la ea mai bine si a dat verdictul: pivotul. Octaviane, ai avut dreptate, nene!
            Bine ca n-am cumparam flansele, ca dadeam banii degeaba.
            Attached Files

Comment

• Fara poza nu se poate,sau nu va ajunge sherparia?!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                S-a uitat Matheo la ea mai bine si a dat verdictul: pivotul. Octaviane, ai avut dreptate, nene!

Octavian ? mai reciteste

Comment

• Originally posted by Drogas View Post
                  cred ca ai defect capul de bara...

Comment

Originally posted by Drogas View Post

Daca iti bate la gropi atunci e doar capul de bara sau pivot. .

.....................

Comment

• "cred ca ai defect capul de bara..." = 0 puncte
                      "Daca iti bate la gropi" = 0 puncte (nu imi bate la gropi, ci doar daca volanul este putin bracat spre stanga si drumul este denivelat; ex. sinele de tramvai)
                      "doar capul de bara sau pivot" - pai ori e "doar" si "doar atat", ori "e, da' nu prea e" = 0 puncte
                      "... sau pivot" - adica "daca nu e nici aia, nici aia, nu mai ramane decat pivotul..."

Octavian a fost clar si ferm cand a zis "e pivotul dus".

Doar explicatii semantice nu mai dadusem pe forum-ul asta.

Comment

S-a uitat Matheo la ea mai bine si a dat verdictul: pivotul. Octaviane, ai avut dreptate, nene!
                        Bine ca macar din cand in cand ne putem ajuta virtual.
                        Tu ai descris clar ce hibe are, era la indigo cu ce am avut eu, de ce p... sa muncesti cat am muncit eu? Am luat rulment, l-am schimbat, tot troccanea, am mai bagat ceva cauciuc acolo...m-am gandit ca e de la flansa...si asta singur, n-ai vrea sa stii cate ore am pierdut.

Uite mi-ai facut seara faina

Comment

• @vitriol ai putea sa-mi spui si mie cum s-a verificat mai exact pivotul? Si mie imi troncane ceva in viraj la stanga(bracaj aproape maxim) iar la o verificare cu o mana la ora 12 si una la ora 6, nu misca nimica. Am un mic joc la bieletele de directie(le schimb saptamana care vine) si as vrea sa stiu daca poate sa fie de la pivoti, ca sa stiu ce sa comand. Multumesc.

Comment

• Ridici masina pe cric, dai roata jos, virezi maxim (stanga sau dreapta, depinde pe care parte vrei sa verifici) si bagi un levier/ranga/coarba intre bratul inferior (bascula) si discul de frana, apoi incepi sa folosesti discul de frana drept parghie si ridici in sus de levier. Ar trebuie sa se simta jocul pivotului (in cazul meu se si auzea).
                            Last edited by vitriol; 2 June 2013, 13:40.

Comment

• Am inteles. Multumesc frumos.

Comment

• Originally posted by Renault View Post
                                @vitriol ai putea sa-mi spui si mie cum s-a verificat mai exact pivotul? Si mie imi troncane ceva in viraj la stanga(bracaj aproape maxim) iar la o verificare cu o mana la ora 12 si una la ora 6, nu misca nimica. Am un mic joc la bieletele de directie(le schimb saptamana care vine) si as vrea sa stiu daca poate sa fie de la pivoti, ca sa stiu ce sa comand. Multumesc.
                                Mergi la o statie ITP, dai 30-35 de lei si verifici tot trenul de rulare. Pivotul trebuie sa aiba joc marisor ca sa il simti la mana.
                                Last edited by mr.K; 2 June 2013, 22:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google